» Whats Been going on

Hej! Länge sen sist, skulle göra en recap på när Joakim var här men blev så mycket som kom ivägen. Efter nyår så flyttade vi ju, bor fortfarande i samma område men vi flyttade till lägenhet.

Känns bra hittills, sen började jag jobba i stall men slutade efter 4 veckor då arbetstiderna 4am-10am 3pm-6pm varje dag inte passade mina studietider och jag var galet trött hela tiden, men det var kul sålänge det varade. 

Nu pluggar jag och ska börja min teoretiska i slutet av februari. Ska bli kul, jobbar deltid tills plugget är slut sen blir det åter till heltidsjobb.

Annars då, igår var vi på födelsedagsmiddag för min Chef och idag ska vi på födelsedagsmiddag för Bens pappa och imorgon för en kompis haha mycket födelsedagar i Februari och på söndag är det ju alla hjärtans dag, faktiskt första alla hjärtans dag som Ben kommer vara hemma på så det är peppt! Ahja, nu måste vi springa iväg. Puss





Va min tur att bjuda på date kör två ggr i månaden och en är hans och en är min. Tog med Ben till Fringe festival och gick i labyrint kollade på jonglörer och massa annat kul.


Grillkväll med Malin och hennes föräldrar som är här på besök.




AW med tjejerna en dag och Perth va fint



Gårkvällens seafood dinner 

Och dagens look innan middag med svärföräldrarna. 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo