» Ingenting direkt

Hej! Ska strax iväg till jobbet men tänkte jag kunde kika in och säga hej såhär på morgonkvisten.

Nu har 3 av mina svenska vänner åkt hem och Därbland Matilda som jag kommer sakna som crazy. Så de är riktigt trist!

Innan det hade vi goodbye dinner i förrgår och så sprang jag och en kompis ett lopp förra helgen, bara två helger kvar nu tills nästa! Annars har det mest varit jobb och häng med Ben.

Sen var jag ju sjuk i en hel jävla vecka för inte så länge sen. Förstår inte. Har inte varit så sjuk sen jag var barn. Förskylning från helvetet, feber o huvudvärk. Usch. Skönt att va frisk igen!

Hoppas allt är bra med er!

Springa lite


Lite tågåkande 







» Brunch




Var ledig idag så slängde ihop en enkel liten brunch till mig och två tjejkompisar. Ben åkte ju inatt tyvärr men kommer hem igen om 7 dagar. Innan bruncehn var jag också på pilates och en långpromenad. Way to start a monday.

Puss

» Livets liv







Imorgon så firar vi hela tre år! Förstå! Tiden har gått så sjukt snabbt. Idag har vi därför firat lite extra. Vaknade upp och hade en stor Box inslagen. Fick en jucier! Som jag har önskat mig jätte länge. Blev att göra en morgonjuice direkt! Körde på morotsjuice. 

Sen gick jag och Ben och käkade brunch ute på ett nytt ställe i Freo. Svin mysigt och så god mat som ni ser på bilden. 

Sen gick vi runt och kollade lite butiker och bokhandlar osv innan vi köpte massor frukt som jag kunde göra juice av. Åkte hem och körde en rejäl omgång direkt, blev en apelsin en ananas+celery och en äpple+cocosnutwater. Så nu har jag laddat med juicer för hela veckan!

Sen åkte jag och Ben ner och gick en promenad innan vi köpte take away middag och satt på en kulle och åt medans solen gick ner.

Haft det svin mysigt idag och vill inte att dagen ska vara över. Tur för mig så är det many more days like these to come.

Puss och hejdå

» Ben


Hur mycket älskar jag den här killen. Helt ofantligt jävla mycket. Om en vecka har vi vår treårsdag! 

» Vacay nr 2




















Lite fler bilder från Matildas semester här. Vingårdar, utgång, grill, solnedgång, klappa kängru och bad. Sista bilden är tagen på flygplatsen precis innan hon åkte. Så tråkigt. Har haft så roligt när hon vart här, önskar att Sverige var lite närmare. Nu är det tillbaka till vardagslivet och jobb. Puss!