» Happy picture


Älskar den här bilden. Så mkt kärlek


» vänner

igårj så var det min kompis Andrews födelsedags pub crawl. iochmed att det är röd dag idag så var de en stor dag att gå ut på här,även fast det är söndag. Temat på festen var OP-shop, alltså second hand butik. Jag körde på lite 90 tals stuk och ja folk körde på lite olika. As kul var det. Gick till typ 4 barer sen var det efterfest hemma hos killarna.
 
jag, precis innan vi skulle gå.
 
 
 
 
 
 
adam, safaripojken.
 
 
luke, ben, adam och william
 
 
jacob och jag.
 
 
matilda körde på farmer girl 
 
 
malin hade coolaste outfitten.
 
 
haha dör på den här bilden
 
 
fråga främlingar på gatan om de kan ta bild haha
 
my fav´s
 
 
tog bilder med de jesus bilen
 
christian och johanna.
 
iövrigt var det också Bens födelsedag igår. Han var tyvärr inte hemma men kommer hem på lördag. Då blir det att fira massor. tagga tagga. 
 

» Hej igen

Skön vecka, bara gjort de vanliga, träna, jobba och sen har jag stor städat.

Nu har jag just kommit hem från gymmet och ska till sjukhuset nu för att få ordning på dessa cystor som envisas. Efter det ska jag träffa Bens föräldrar för lunch och sen ikväll kommer en kompis brorsa hit från Sverige så vi ska ha welcome to australia drinks för han hemma hos dem. Kul! 

Min hud har blivit kalabalik så om ni har några mirakel produkter för dåliga porer och finnar. Hit me! Jag hamna visst i tonårshuden när jag är 22 år gammal. Late bloomer. Tjarå!







Två gymselfies typ och gårdagens middagssällskap. Tacos! Mådde skit dåligt på natten så måste varit något konstigt med dem. Ahja

» Happy birthday

Hej! 
Kan ha haft en av de roligaste kvällarna på riktigt länge igår. Tre svenska tjejer hostade birthdayparty, det va traditionell fiskdamm (dock fick man shots om man fick napp) tårta, sång och massa fest. Va säkert runt 50 pers på deras bakgård. Det var urmysigt och vädret var hur chill som helst.


Nu ska jag sticka iväg till jobbet, och ikväll ska jag hänga med en kompis och chilla. Uttrött men så går det när man lägger sig halv 8 på morgonen. Värt de dock!



» Övervinner allt

Godkväll,
Jobbat idag och sen blev det sushilunch, träning och Skype med Alms! Snart är hon här och vi åker allt på lite semester tillsammans. Så taggad på det just nu! 

Efter det så åkte vi till en kompis event som han höll i för sitt nyöppnade radioprogram som sänds både på internet och här i perth. Det blev liveband och trevligheter. Dock var vi grymt sena för det var mitt i rushhour.

Hursomhelst, bästa på hela dagen var att Ben ringde från sin satellittelefon. Han var jätte förkyld men sa att det började bli bättre. Han är ute i bushen vid Alice springs nu så han har inte så mycket teckning alls så kan inte prata med honom så ofta bara när han får lov att använda satelittelefonen som kostar skjortan att ringa ifrån men så värt <3 

Nu ska jag sova imorgon blir en lång dag av jobb och storstädning (igen! Fattar inte hur det blir skitigt så fort) och träning såklart. Ha en bra dag alla. 


Lunchen idag. Min nya kärlek.


Den här hängde jag med idag.





» Dagen igår

Godmorgon! Just kommit hem från en liten morgon promenad och ska strax iväg till jobbet. 

Igår vae jag och Matilda och tränade i kings park. Körde Jacobs Ladder ett par gånger och gick en promenad. Jacobs Ladder är en trappa som är skit lång som man kan springa upp och ner i så de bränner i hela benen. Yey.

Sen blev det sushilunch i en park med utsikt över vattnet och efter det ett svettigt gympass. På kvällen så åkte vi och stöttade killarna när de spelade innebandy. Sen åkte jag hem och somnade.

Nu känns de som vädret äntligen börjar bli lite stabilt och somrigt. De är bara vår än men sålänge de är sol och inget regn är jag glad.


Vyn från kings park 


Ni ser vad många trappor


Promenix



Sushi.



Hade mindre kul på innebandyn haha





» Beachbums

Ännu en ledig dag, blev en storstädning av huset, tvätta lakan och kläder, plocka iordning och vek alla kläder vilket det känns som man gör jämt haha. 

Innan det var jag på stranden med Ben, Adam och Malin. Lunch där och sen strosa vi runt och köpte glass i frementle.

Nu ska vi strax över till killarna som lagar mat idag igen. Tacos står på menyn, sen lite filmkväll.

Ben har ingen teckning, de suger så har inte kunnat prata med han på 2 dagar. Saknar han redan jätte mycket, men den som väntar på något gott. Snart hans födelsedag också.. Förslag på vad man kan ge han?


Adam härmar en tjej på stranden som låg och putade sönder med rumpan sin


Chillidillarna



» It's the weekend

Igår var jag ledig. Då blev det stranden igen med tjejerna. Jätte skönt att få lite d-vitamin och energi. Sen åkte vi till Ikea och köpte godis och mat, nom nom. 

Efter det blev det snabb fix och housewarming party hemma hos the boys. Skit trevligt i vanlig ordning. Drack svensk absolut vodka som jag fick för jag var hundvakt. Raspberry smak, så god! Drick den. 

Nu ska hela gänget och chilla på stranden igen. Älskar att det här är början på våren här. Hoppas ni har en bra helg. Puss 


"We are all connected by the ocean"



Skyddar ansiktet med fulaste kepsen men hellre det än rynkor och cancer.


Dagliga dosen av promenad vid vattnet.









» Friday friday

Vakna upp 5.45 på min lediga dag. Lite segt att dra sig ur sängen men när jag va påväg till gymmet kände jag mig peppad. Ett boxningspass senare och jag var helt full av pepphet haha.

Sen drog vi till stranden och chilla där ett tag och sen åkte vi och köpte boxningshanskar och glass nu har jag precis smällt mig i lunch och glass och ska chilla en timme innan ett litet kort pass på gymmet med grabbarna efter det hem till dem.

Ikväll ska vi laga mat tillsammans och ta oss ett par cheeky drinks. Allmän glädje idag! Ha en bra helg hörrni




Inget att rekommendera förövrigt. Fick gå och köpa vanlig glass istället haha.

» Vardagslivet

Vaknade 4:30 idag var på gymmet 5.30 sen jobbet direkt efter. Helt slut som artist nu. Dedication. Känner mig mycket mer energisk sen jag började träna på schema, regelbundet. Är inne på vecka 6 av 12 på det programmet jag har nu. Plyo träning in my heart.

Nu ska jag hem och smälla i mig lunch ta en shake och gå på PW sen blir de paradise hotel mys med Matilda. Ben åkte imorse till jobbet, skrämde livet ur mig när han skulle säga hejdå klockan 3 imorse. 

I lördags fyllde en tjejkompis år så det firades med ett rejält överaskningsparty. Blev skit skoj, sen fick vi ut. 


Josefine the birthdaygirl och jag som sitter och flinar där bak.


Jag, Kyra, Cassie och Matilda på överaskningsfesten.


I söndags åkte vi till Bwns föräldrar för det var fars dag här. Blev serverade mat och tårta och hela köret. Nom nom.


Dör på det här familjekortet hahaha. Ben de svarta fåret i familjen som alla sitter och glor på.







» Poströsta

Röstat idag. Tog ett bra tag för oss att få tag i svensk poströstblamketter men fick dem i handen efter jobbet idag och nu har jag fyllt i och ska skicka in imorgon. Andra gången jag röstar i mitt liv. Gött




» Glass i stora lass

Första dagen av officiell vår här i Australien och jag brände mig som fan på axlarna idag när jag och Matilda var ute och gick med hunden. Är helt röd. Dags för solkräm hej hej. Annars rullar de på som vanligt, träning, jobb, mat sova typ haha. Att gå via stranden eller på stranden med hunden varje dag är som balsam för själen. Är så tacksam att jag bor här, att det här är mitt liv.

Hejdå


.


Hunden/hårbollen och Matilda gosar


Gårdagens nom nom. Saknar pärlsocker på dem dock.


Lördagens nom nom haha jag är verkligen en fet person inombords. Kan inte sluta.