» Matilda on vacay


















(De flesta bilder från Rottnest Island tagna idag för har mest tagit med Matildas mobil annars)

Matilda är ju här på besök som många av er vet. Hur kul? Har försökt visa henne runt här i Perth men har fortfarande mycket att se. Hon kom i torsdags kväll och då försökte vi mest hålla henne vaken till rätt sent så hon skulle komma in i dygnsrytmen. Hennes första dag här var jag tvungen att jobba men hon kom och mötte mig på jobbet och tog sig dit helt själv vilket är väldigt imponerande. 

Sen gick vi ut för ett par drinkar och middag. Andra dagen var vi i kings park och city och sen på fest på kvällen och tredje dagen var vi mest trötta och sen gick vi på marknad och ut på middag på kvällen. 

Idag (fjärde dagen) har vi vart på Rottnest Island. Haft helt underbart väder och vandrat runt om i ön. Riktigt kul. Avslutade det med lite cider en middag och ett glas rosé. Livet 👌

Imorgon ska vi åka till en nationalpark och klappa kängurus och kolla vattenfall.


» Wedding







To have and to hold and keep your beer cold.








I helgen åkte vi upp till wyalkatchem, där skulle en av Bens barndomsvänner gifta sig med hans kärlek.bröllopet höll plats på deras tomt och likaså bröllopsfesten. Det var ett rustikt och hemmagjort bröllop som var jätte fint och en tår eller två föll allt när deras löften hölls till varandra. Det var ett klassiskt australienskt country side bröllop. Jätte trevligt! Bjuder på mer bilder en annan dag för nu måste jag till jobbet.


» Peppen


Hej mina små köttbullar!! Igår kom Dave till perth (han bodde med Ben innan vi flyttade ihop men har nu flyttat till Tyskland med sin flickvän) inför bröllopet! Är så taggad så jag nästan spricker! Har dock inte fått min klänning än men hoppas den kommer på posten idag, annars blir det något impulsköp.

Hursom, igår firade vi Daves hemkomst med middag ute och sen en drink med de blivande brudparet på lördag och några andra vänner. Super mysigt pch roligt.

Nu har jag två långa dagar kvar på jobbet innan vi åker upp till Bens föräldrar för bröllopet och en liten mini vacay! Så mycket kul som händer nu, och snart kommer Matilda från Sverige också! Woho! 

» Hejhej hallå

Det här med sjukskrivning är så tråkigt. Men men, har iallafall mått avsevärt bättre och nu är Ben hemma igen. Var ute på svensk påsklunch på en svensk restaurang med ett gäng kompisar. Sen igår hade vi överasknings "party" för en kompis. 

Idag har jag faktis jobbat, även fast jag är avrådd till att inte jobba nu av doktorn men har mått helt normalt i två dagar så kände att det var dags. Sen åkte jag hem och sen har jag och Ben vart ute och käkat mexikanskt. Han fick sitt påskägg idag också och jag mitt. Mitt var en klänning och hans var traditionellt godis haha. Så de kan gå.

Puss


Påskbordet.


En kompis hejdåfest. Ätbart glitter, hur coolt.



Bilder från gårdagen


» Moves.

God kväll! Jag är inne på min 6 film för idag. Så har jag alltså spenderat min dag. Jag har i fyra dagar haft så fasligt ont i huvudet och prickar framför min syn och känt mig yr. Fick åka in till sjukhuset och blev skickad till synspecialist men de var inget fel på min syn. Resultatet blev att de trodde jag fått migrän av stress och ångest. Vilket jag iofs inte tror. Men nu är de sängvila i ett par dagar och sen får jag se om de blivit bättre annars måste jag gå tillbaka. Så filmtips uppskattas om ni har några! 



Från någon vecka sen när jag var ute på en drink med en tjejkompis.




Från en annan dag när vi testade en nyöppnad bar/restaurang som var så jävla urmysig! 

Nu ska jag återgå till filmtittandet! Hej!