» Hockey lördag

Igår var vi på den årliga hockey classics mellan USA-Canada som turnerar i Australien en gång per år. Canada vann Iår igen! Det var kul och kändes lite som hemma när man satt där på arenan. 

Innan det spenderade vi hela dagen med Bens familj. Kollade på hans systers field hockey game och åt massor mat.






» Good and bad

Hejsan! Har både bra och dåliga nyheter. Hade ju sökt in för att plugga och skulle få reda på om jag kom in eller inte nästa onsdag. Igår får jag ett samtal ifrån skolan som säger att de inte kan acceptera min ansökan pågrund av att mitt visum inte är färdigt. Det är min medical undersökning som inte blivit godkänd än trots att jag gjorde den i januari har de inte öppnat den än..

Blev så jävla irriterad! Har inga study restrictions på visumet jag är på nu så det ska inte ens gå till såhär. Men men får söka nästa termin istället.

Men de bra nyheterna är att jag jobbar svinmycket och H&M ska ju öppna här i augusti och jag ska på intervju för dem på lördag! Kan bli kul!

Annars så har de inte hänt så mycket. Jobb och Ben är ju hemma den här veckan så har umgåtts med han. Igår så var vi på drinks över hos en kompis tillsammans. 

Idag är det midsommar och jag ska på partaj! Blir nog inte så mkt midsummer feels men ska få in lite sång o snaps!

Ha en bra midsommar så hörs vi! Puss



» Miss muddy













Hallo! I helgen blev det lite galej med tjejerna i fredags sen så var det lugnt och skönt i lördags och i söndags sprang jag Miss muddy tillsammans med Michaela. Det är en hinderbana som enbart tjejer får springa med hinder som blandannat isbad, waterslide, nät och gyttja, färgkanoner, traktordäck och väggar. Ovan är lite bilder på det. Vi var volontärer på eventet ett par timmar innan vi sprang och det var också rätt så kul! Nu är helgen slut och jag ska iväg till jobbet. Ikväll kommer Ben hem så det ska bli super kul. Hörs!

» Air yoga

Igår prövade jag AIRYOGA för första gången och herregud var kul det var. Men otroligt jobbigt och krävande. 

Det hänger en stor silkes duk som man jobbar med och man stretchar och stärker musklerna i olika ställningar, både upp och ner, lutandes och rakt. Synd att de är så dyrt annars hade jag gått jämt och ständigt. Det var svin läskigt att hänga upp och ner och göra övningarna men jag klarade det!

Idag känns det i muskler jag knappt visste fanns! Värt! Om ni får chansen och har en air yoga studio nära er. Kör!

Efter yogan svirade jag om direkt och gick ut på middag med en annan tjejkompis. Sen tidigt i säng. Ska ju jobba alla dagar den här veckan förutom söndag och då ska jag vara volontär+ springa en obstacle run. Hej!





» Helgen

River igenom helgen lite snabbt. I fredags var jag över hos tjejerna på några drinkar och middag för Hannas födelsedag. Var tvungen att skippa utgång då jag började 6am dagen efter.

Lördagen var jobb från 6am till 8.30pm så var helt slut efter det och gick hem och däcka i Bens famn på dirren.

På söndagen tog jag och Ben en långpromenad ner till Frementle, väl där så satte vi oss och käkade lunch på ett mysigt ställe. Jag tog halomi och svampburgare. Sen åkte vi hem och städade lite innan vi beställde japansk take away och mös framför en film.

Igår åkte han och jag ordnade lite saker inför skolan på min lediga dag. Idag är det tillbaka till jobbet. go go!






» Bal time











 
Igår var jag på bal! Miss Maud alltså företaget jag jobbar för hade Bal och det var jätte trevlig, tre rätters och tal och pris för bästa affär och kaffe gick till vår affär.

Jag tog med mig Liam som min dejt! Hade verkligen så kul. Mikaela som också jobbar där hade med sig en annan av våra killkompisar Andrew så vi tog en fördrink innan vi gick dit tillsammans.

Inpå småtimmarna blev det dans med kollegorna! Idag är det röd dag här så har inte jobbat bara varit hemma och tagit det lugnt. Puss!