» Söndag

Hej bloggis, vaknade just och ska iväg till jobbet idag igen. Ingen rast, ingen vila. Är på sluttampen på mitt nuvarande jobb som tur är. Är så trött på det så det är inte klokt, men kommer också vara tråkigt att lämna alla mina kollegor som jag blivit bra vän med, ahja hursomhelst.

Igår hämtade Ben mig på jobbet och vi gick ut på lite datenight. Vi gick till ett ställe som hamnat på listan över Australiens top 10 burgare, det var fattat! Restaurangen i sig är väldigt mysig och cool. De är tre restauranger i en och samma öppna planläggning och de har ljusslingor i talet och ping pong bord och byo vilket betyder stt man får ta med sig vad man nu vill dricka till maten själv.

Efter det mötte jag upp med en tjejkompis för en cocktail på sneaky Tonys och sen blev det hem och sussa. Sneaky Tonys är för övrigt rätt mysigt, baren är 1920 inspirerad och de har en liten lucka de öppnar så får man säga dagens lösenord innan man får komma in. Den ligger väldigt off på en bakgrund i stan så det ska vara extra svårt att hitta dit. Nedanför är lite bilder jag snodde från google.


» Lördag

Jag ska strax iväg till jobbet men tänkte kika in och säga hej! Förra gången jag försökte ladda upp mitt inlägg funkade det inte.

Som ni vet har jag och Ben vart i Sverige och England en sväng, tiden gick alldeles för snabbt!!! Tack alla för allt, hade verkligen livets liv och vi kommer nog tillbaka hyfsat snart igen.

Kom tillbaka hit och brakade in i vardagen efter sådär en minut kändes det som, men nu är våren här och sommaren på G så ska bli extra kul med lite solsken. Plus att jag och en kompis planerar en liten mini trip (mer om det senare). Ska ladda upp lite fler bilder från Sverige och en video. Men börjar med detta. Puss