» Sjukling

Hej! Legat i horisontalt läge sen i lördags då jag vart rejält sjuk. Kände att det började smyga sig på dagen innan på jobbet. Imorgon måste jag dock tillbaka till jobbet trots att jag inte tillfrisknat helt då vi inte har någon annan som kan vikka för mig i köket.

Så idag har jag spenderat dagen i sängen också men tack och lov så kommer Ben hem och kan ta hand om mig och hjälpa mig på tillfriskningsvägen. 2 dagar kvar på jobbet sen är jag finito! Och om tre dagar så kommer Joakim och Alexandra och vi ska på välförtjänt och efterlängtad semester. Biter ihop 2 dagar till! Puss


» Jobba jobba joobbbbbaa

Godmorgon!
Allt jag gör är att jobba, äta och sova just nu. Jobbar 93 timmar cirka nu de två veckorna uppledande till att Joakim kommer. Plus det så försöker jag få lite jobb undanstökat också. Imorgon är dock min lediga dag så ska försöka få tag i en frisör tid då jag inte klippt barret på två år typ eller färgat det nu på säkert 6-7 månader iallafall.

Vädret blir bara bättre och bättre här i Perth iallafall. Leder upp mot högsommar so excited! En och en halv vecka kvar nu sen är det semester! Taggad!!


Det ända jag gjort på senaste käkat fro-yo med de här två, lahana och Ryeligh.

» Stars

Hej! Tänkte kika in en sväng och säga att jag fortfarande är hur exalterad som helst över visumet som äntligen blev mitt. Tänk att det ska ta sån tid.

Nu är det inte långt kvar till jul heller, nästan alla julklappar är klara och julgranen är uppe, tomten i trädgården och vår god jul skylt på grinden. Nu fattas ju bara lite snö men det får vänta tills vi firar jul i Sverige antar jag.. Haha.

På senaste har jag inte gjort många knop mest bra jobbat på. Jobbar fulltid plus pluggar nu tills Joakim kommer sen har jag ju sagt upp mig på jobbet alltså caféet där jag jobbar för att jag känner inte längre att det var något för mig. Ska plugga och skaffa mig ett deltidsjobb eller så medans jag pluggar. 

Var ju på Bens jobbs julfest häromveckan och det var hur fint som helst. Hölls på en yatch club bara ett kvarter bort härifrån så det var ju lägligt för oss. Sen var jag också på festival med tjejerna också för ett par veckor sen men det är nog det som hänt.

Ben är borta på jobb nu och har vart i en vecka han kommer hem igen den 19 och då har han semester till 11 januari. Ska bli så härligt att spendera massor tid med honom och ha semester tillsammans och som om inte det skulle räcka kommer ju Joakim hit också! 14 dagar kvar! Hur sjukt! 
Påväg i taxin till festivalen 






Från Bens jobbs julfest

Fick lite juleyck och gick och köpte de här haha fruktansvärd tomte men gillar han lite ändå.


» Lycka!!!!

Tänkte bara säga nu snabbt på min lunchrast att jag nu är permanent resident i Australien! Har äntligen fått mitt visum! Lyckligaste dagen i livet!!!!!