» -

Hej! Har varit en busy vecka. Gick på en first aid course för skolan i två dagar där man lärde sig allt från hjärt och lungräddning till hur man hanterar orm eller manet bett. Fick godkänt sen har jag jobbat de övriga dagarna och försökt smyga in lite plugg. Var ute och käkade med Ben för att fira att vi fick lägenheten vi ville och skrev på kontraktet i fredags! Flytten går den 11 januari men det ligger bara ca 200 meter bort från där vi bor nu så det blir inga större förändringar. Sen på fredags kvällen gick jag ut på en öl med tjejerna.

Idag ska jag på festival men det tar vi när det vart. Ha det bra :)


Hittade dessa också! 2.95 inte farligt! 





» Salt on the beach





Vart ledig idag så blev långpromenad på morgonen och sen lite häng vid poolen innan det blev 4 timmar plugg. Är snart klar med den första delkursen! Eller har två sections kvar men det är snart klart! 

Sen kom Ben hem efter lite ärenden och vi stack och tog ett par drinkar på salt om the beach. Skit trevligt i vanlig ordning. Skulle egentligen ut på ett glas vin med tjejerna nu men ska ha myskväll med Ben istället för jag jobbar ändå hela helgen. Ha en mysig fredag hörni!

» Hej hörni

Hej! Livet rullar på här och sommaren börjar kicka igång påriktigt! Det är så sjukt varmt att man svettas 50 meter utanför dörren. Jobbar och pluggar annars, just pass min första kurs som var anatomi och människokroppen det var inte en lätt lek och det gick åt hur många timmar som helst men gjorde det tillslut!

I helgen är jag hundvakt samt jobbar varje dag så det blir inte mkt annat. Ska iväg på en gatumarknad idag nu efter jobbet så det ska bli kul iallafall! Puss! 


Himlen klockan 5.30 imorse. Solen var redan halvvägs uppe när jag gick ut med hunden innan jobbet.

Lilla enzo

Solnedgång häromdagen. Perth är så jäkla vackert.


» Ledig onsdag

Hej! Nu har jag äntligen köpt ny mobil så kan blogga igen från mobilen. Blev en iPhone 6s och det känns hittills bra!

Idag har jag vart ledig från jobbet så jag och Ben har vart på gymmet och sen en sväng på stranden tillsammans innan vi städa upp hemma och åkte och storhandla. Inte jätte händelserik dag men ändå skönt!

Annars så börjar jag plugga om 2 veckor! Äntligen ska bli så kul och är så taggad. Ska fortfarande jobba på ca 4-5 dgr i veckan tills slutet av december dock då studierna inte är 100% fart.

Ska försöka lägga upp bilder från Sverige nu också eftersom jag var sär en sväng. Saknart redan!