» Hej höst och Sverige

Hej!
Nu är jag hemma i Sverige igen, en sista gång. Har sååå mycket att fixa, som ni förstår. Shippa grejer, Skatteverket, lägenheter och så vidare. 

Tänkte bara säga att oj va fin hösten är! Har inte sett höst på 2 år och har verkligen glömt bort hur fint det är. Det kommer jag sakna, men inte kylan! Hehe

Snart är det dags att ge sig av till mitt nya hem och mannen i mitt liv. Men först njuta av några fina veckor i Sverige





» inte så intressant faktis

Hej, nyss kommit hem från mitt andra bikram yoga pass och
var verkligen genomdränkt. Nu står my man i köpet och lagar 
dinner. Idag blir det tonfiskfile och kalesallad. Göttigt.

Imogon ska vi åka på husvisning i vårt drömområde Mosman Park,
håller tummarna för att de är lika perfekt som på bilderna. Har lite 
fler visningar framöver också så får se hur de går.
 
Idag har jag inte gjort mycket, Ben har varit på kurs med jobbet och jag
har verkligen passat på att slappna av, städa upp här hemma och göra 
iordning, samt vart ute och powerwalkat 10 km. Vädret börjar bli bättre
nu och de är verkligen skönt att gå ut i linne och shorts och känna solen
värma. Ahja, nu ska jag hjälpa Ben med middagen. Pöss
 

» Bikram yoga

Bikram Yoga va hur jobbigt som helst. Men så kul, en utmaning som man bara kan bli bättre och bättre på. 

Det går ut på att utföra yogapositioner och två andningsövningar i ett rum uppvärmt till 40 grader. Riktiges svåra positioner som gör dig starkare och smidigare. Svetten var givet, vi alla svettades över hela kroppen bara när vi satt och vänta på att läraren skulle komma. Att svettas är bra för detoxification, får även dig att kunna stretcha längre in i the positions då dina muskler är varma, de får kroppen att jobba mer vilket bränner mer fett och hela workouten blir mer intense. Om jag trodde jag var svettig efter ett vanligt pass på gymmet så är de inte i närheten av vad jag var här. Hela kroppen droppade under hela lektionen. Så kul! Signade upp för 1 månad till att börja med. En bild i spegeln efter workouten och min mat som älskling gjort iordning tills jag kom hem.




» Back on track

Hej tänkte sparka igång bloggen nu när jag flyttar tillbaka till världens bästa stad och land och är nu här för att stanna. Sen jag kommit hit så har jag varit lite överallt, både norrut i exmouth, kalbarri, monkey Mia och shark bay. Vi snorklade i ningaloo reef vilket var hands down det bästa jag gjort i livet. Vad världen är vacker! Såg fina koraller, alla möjliga sorters fiskar, sjöstjärnor och bäst av allt delfiner och sköldpaddor! Dog.

Sen har vi varit på bröllop söder om Perth i en semesterort som heter Margret river, jätte trevligt och bröllopet hölls på en vingård verkligen så fint! Sen åkte vi till Danmark som också är en semesterort med bens familj och släktingar och bara hade de fött och gick på vingårdar och så under tiden där.

Nu är vi tillbaka i Perth och jag ska strax iväg på mitt första bikram yoga pass! Berättar mer om det senare. Först ska vi till fruit och veggie market. Puss