» Perth

Bens flight blev inställd pga något askmoln från någon brand, så får ha han hemma i 24 timmar till. Dagen började med sovmorgon till 8 sen sprang jag lite. Hade redan bestämt lunchdate med en tjejkompisar så åkte iväg på det, gick även till tre barer och tog coctails. Jätte mysigt. 3 trevliga små barer.  Kom just hem och jag och Ben ska laga mat och ha filmkväll tillsammans. Gör mysig lördag. Vi hörs.


En av de söta drinkarna. 



» Bä

Va på farmen och hälsa på. De hade fått små lamm som förlorat sin/sina mammor så man fick mata dem och kela med dem. Den minsta fick till och med komma inomhus. De var de gulligaste jag sett. Och så mjuka och söta. Anyways nu är vi tillbaka i Perth, imorgon åker Ben igen och imorgon börjar jag gymma igen, det sistnämnda ska bli gött. Hej








» Pull me under

God morgon! Uppe tidigt, iofs är jag det varje dag men idag ska jag iväg och jobba igen innan Ben hämtar mig och vi åker ut till hans föräldrar över natten. Ska bli skönt. Dessutom har jag vilodag idag, vilket jag inte gillar men de behövs väl det med. Adda mig på runkeeper föresten, har precis börjat använda det igen eller nike+ running.

Igår var vi och käka middag ute sen gick vi på en kompis bands spelning. Inte riktigt min type of music men man är väl stöttande. Trevligt var de iallafall.


Garry (Bens bästa kompis) i mitten som är gittarist och lead Singer i bandet Carthasy.



» Helåret

Ben är äntligen hemma. Så jävla glad. Idag har vi bara varit hemma och slöat framför tvn, lagat mat och myst. Imorgon tar vi sovmorgon och går ut och käkar brunch på vårat favoritställe. 6 dagar är han hemma, nu gäller de att ta vara på dem. Fick även presenter när han kom hem, serien bombshell från Victoria secret i 2års present men han sa att imorgon väntar den riktiga presenten så de ska bli spännande :) 


Igår var jag och några kompisar ute och käka på raw kitchen, definitivt värt ett återbesök. As Goa grejer och allt raw food. Muuuums. Jag tog raw nachos som säkert va gott men fyllt med koriander och jag hatar det så bytte med mickan och åt hennes pad thai istället. 












» Running for my life

Fick lite små ryck här hemma och anmälde mig just till två spring lopp här i Perth! Oppa.

Första 13 juli på 14 km, borde inte vara några problem alls. Och andra 31 augusti, halv maraton. Om jag är peppad, ja!

Känns bättre att vara anmäld till något så kan man lixom inte slacka med träningen, vilket jag har gjort sjukt mycket på senaste. Hursomhelst. Skönt ska de bli. Tjarå!

» Marine life

I helgen så stack jag och några kompisar över till Rottnest Island för en tjejs födelsedags fest på lördagen så sov vi över tills idag.

Vägen dit var ett hurra, spydde 4grr dit för jag var så sjösjuk. Men påvägen hem fick jag några åksjuketabletter som funka prima, mådde knappt illa.

Festen var jätte kul förövrigt. Tyvärr inte så mkt bilder från där men men. Idag innan vi åkte hem simmade vi ut och snorklade, skit fina rev. Ahja bilder på det:



Boat boys heading till the shore



 
Försökte åka på pappkartong. Gick mindre bra









Fördrack lite på stranden






Delfiner kom upp till båten och lekte.



Josh fiskade och fick upp en sjukt stor stingrocka. Släppte han fri igen såklart.

Annars käka vi de här till middag igår. Rätt så gött!




» Min bästis

Firade två år med min finaste Ben häromdagen 11 maj. Tyvärr var han inte hemma men vi ska fira när han kommer hem. Han är inte bara min bästa vän utan min klippa, den finaste människa jag träffat, rolig och helt jävla genom go. Fattar fortfarande inte hur jag haft turen att vara hans. Känns som jag vunnit på lotto. Är så otroligt glad att även efter två år så vaknar jag fortfarande och de första jag vill göra är att krama om honom eller pussa på hans nyvakna ansikte. 2 år and more att gå.




» Bye bye

Nu har Fredrik och Karro åkt hem känns redan tomt efter bara tio minuter i ensamheten hemma haha. Hade en trevlig goodbye dinner ikväll iallafall.

Imorgon börjar jag detoxa tills på lördag, en liten mini detox. Ni fattar inte så mkt skit jag ätit o så lite jag rört på mig när dem är här. Känner mig äcklig. Efter detox blir de tillbaka på gamla old tracks o motionera o äta dugligt :)




» Happy birthday

Kats födelsedag i torsdags och de firade vi lite igår hemma hos mig. Bjöd över rätt mycket folk sen blev de förfest innan vi drog ut på två klubbar i city. Kul blev det! Vakna jätte tidigt sovit tre timmar känner mig lite trött men vafan. Lördag idag och Fredrik och Karro åker ju snart hem. Något lär man ju hitta på.




» Hudkostymen

Sen sist. Jobbat, haft vardagslyx, spelat bingo, ätit ute, fikat för typ första gången sen Sverige (varför är fika inte en grej här) druckit massor kaffe typ, haft thunderstorm och massa mys med Fegge och Karro. Dött på hur roligt ordet "hudkostym" är och ah Typ. Lite bilder på de.

Ungen i lekparken en dag

Ostbricka efter take away dinner, en jävla måndag lixom. Lyx.


Fika med Kat, skuldkänslorna för de asså inte nådigt.



Ungen imorse. Kallt så körde på mössa både på henne och på mig själv.


Va ute på promenad med Fegge och Karro en fin dag. Träffa på denne söte.




Hittat min och Bens framtida sommarstuga. Lugnet, tystnaden m, fatta mysfaktorn där. Arizona here we come. Synd bara att de ska va så långt bort.




» Snorunge

När man börjar tycka det är "för kallt" att göra ditten och datten nu när vintern börjar dra in över Perth (vintern som motsvarar svensk sommar typ) så vet man att man är bra jävla bortskämd med värme.

» Gött

Äntligen har jag lyckats deklarera var ett jävla hurra när mitt person nummer inte längre finns med i svenska systemet då jag är utskriven. Svårt att identifiera sig och hade inte fått några papper. Glad blev jag för två saker idag, att jag gick plus iår igen och att jag äntligen hittade de sista bilderna jag har tillsammans med Alma och Matilda i en låda under sängen. De ramade jag in direkt och satte på tv bordet. Tjohej! Nu kommer kompisar över till mig och ska ha filmkväll. En bättre fredag. Tjingeling.