» Lördag



Lite bilder från campandet förra helgen, två nätter var vi borta. Super mysigt men Gud vad skitig man blev..

Idag när jag tog Kaden på rushbanan, han tyckte det var mindre kul, men men

Hej bloggis,
Har vart mycket på senaste. Massor jobb, Ben är hemma och så var jag ju och campade förra helgen med tjejerna.

Nu kom vi just hem från Bens föräldrar där vi varit fredag till lördag. Idag satt vi även barnvakt till Bens systers bebis Kaden ett par timmar. Det var såklart hur kul som helst. Ben ska iväg på någon öl med några kompisar nu och jag har krupit ner i soffan med chips och serien Vikings. Känner mig småkrasslig och jag jobbar imorgon så bäst att vila upp sig. Ahja, hoppas ni har en bra Valborg där hemma! Vi ses om 62 dagar Sverige. Hej!

» Lördag


Bjuder på en Throwback. När jag och Jacob var redo att inta Bryres födelsedag på en båt förra sommarn. 

Vilken dag vänner! Idag hade jag min sista dag på PT skolan och klarade alla proven så attee ni kan kalla mig PT Elin från och med nu. Så kul!

Gick därifrån i extas såklart, sätter mig och väntar på bussen brevid en tjej. Efter ett par minuter random droppar hon från bänken till marken. Jag flyger ner efter ett par sekunder i chock, kollar puls och lägger henne i recovery position samt ringer ambulans. Allt händer fruktansvärt snabbt och tack och lov att jag gick CPR osv här om månaden. När ambulansen är påväg vaknar hon till liv och vill sätta sig upp och säger att hon lider av narkolepsi och jag står i chock och ger henne luren till sjukhuspersonalen jag haft konstant kontakt med. 

De verkade visst lugnt och hon la på. Tackade miljoner gånger. Men jäklar vilken konstig händelse och dag. Är i sån chock fortfarande. Aldrig varit med om en riktig nödsituation innan.

Nu ska jag iväg och campa med tjejerna över helgen. Återvänder på måndag kväll! Peppen!

» Tisdag



Mysmiddag med livets kille i lördags. Tröttnar aldrig på att titta på honom, världens finaste. Vi käkade iallafall seafood, fish tacos och oysters till förrätt och jag åt chillimusslor till Huvudrätt, Ben åt seafood paellan som var rätt torr och tråkig. Men då vet vi ju det tills nästa gång.

Ben åker iväg till jobbet imorgon så efter jag kom hem från mitt jobb så lagade vi middag och tände ljus. Sen har vi bara degat framför tvn hela kvällen. Båda är helt slut för jag var vaken hela gårnatten med huvudvärk och feber så nu ska vi sova tidigt. Hoppas allt är bra med er där hemma. Ses snart(ish). 

» Onsdag

Hej! Nu är jag på jobbet men kom i vanlig ordning alldeles för tidigt för jag tror alltid det tar längre tid att åka hit än vad det gör. Igår var jag hemma hos Hanna och Malin och lagade middag och kollade på film, supermys. Slutade med att jag sov över för jag inte orkade åka hem när filmen var slut. 

Malin och Hanna är ju de enda jag pratar svenska med här eftersom de är svenskar haha. Märkte igår att det var bra mycket svårare att hitta orden jag sökte på svenska än på engelska eftersom jag inte träffat dem nu på nästan två månader. 

I övrigt var jag på tjejmiddag hos Breanna i måndags och innan det var jag och Ryeligh på lång promenad genom kings park i regnet. Hursomhelst ville bara kika in och säga hej nu när jag har lite tid över! Hej!
Kings park
Innan middagen spelade vi lite dart. Jag vann!


» Söndag








Godmorgon! Ska strax springa iväg till jobbet och nöta ut ett par timmar en söndag som denna men först tänkte jag berätta lite om livet sen sist.

Det har dels blivit mycket plugg, inte nu i helgen men helgen efter är jag alltså klar om jag klarar provet! Gått i skolan fredag och lördag och det var som vanligt kul och lärorikt. Igår efter skolan svirade jag om lite snabbt och mötte upp tjejerna för lite middag innan vi gick och såg Jim Jefferey en stand up komiker i Perth Arena. Så sjukt kul, 3 timmars as garv inkluderande 3 uppvärmnings akter.

Innan det har jag tränat och hängt med Ben i veckan också eftersom han är hemma, vi gick på dejt night på akvariet som jag aldrig vart på förut. Det var skit coolt och jag kände mig som ett barn igen haha.

Förra helgen var även min kompis Leias housewarming som var sjukt trevligt! Typ alla från jobbet var där vilket var extra kul att partaya lite med kollegorna.

Hursomhelst nu måste jag dra mig mot jobbet och efter blir det middagsmys med Ben som förhoppningsvis är hemma från en surf tävling han är på idag. Puss och hej!

» Lördag



Hade orginellt en vit T-shirt på mig men spillde såklart mat på den i hissen ner från lägenheten påväg till stan. Typiskt mig grej.


Tog den här bilden för att skämta med Ben. Däckade självklart inte på ett bord.
Jag och Heather förövrigt.

Återhämtat mig från sjukdomen efter 6 dagar. Vilket helvete det är att vara sjuk alltså. Hursomhelst efter det har jag jobbat och pluggat mest bara. 

Igår var jag ute och käka middag med Bens syster och släkt som är här på besök från England. Jag, Sian (systern) och heather (kusinen) hamnade på party benet och körde ett mini pubcrawl. Avslutade kvällen på McDonalds, har inte käkat McDonalds på åratal. Så tack för livets kväll. Nu mår man ju som man förtjänar men får skaka av mig det för ska möta upp Leia i Freo för att handla till hennes housewarming som är ikväll. 

Vi hörs!