» Sämst på att blogga

Hej! Hur mår ni? Idag är första dagen jag är ledig på evigheternas, har jobbat två dubbelpass i helgen så är helt slut. Så idag har jag unnat mig att göra absolut ingenting. Vaknade käkade, kollade lite serier, städa lite och somnade om igen. Så skönt! Nu håller jag på att tvättar och snart kommer ett par vänner hit och ska laga tacos. 

Trots allt jobbande har jag hunnit med att umgås med vänner osv, kanske därför jag är helt slut som person idag! Haha. 

På onsdag kommer Ben hem och är hemma en vecka, sks bli så kul! I helgen ska jag på festival dock så de är ju lite dålig timing men men.

Påväg ut på gayklubb i onsdags





Kollade på solnedgången i förra veckan med blandannat de här tre och Matilda och hennes mamma som är här på besök.




Var och grillade igår hos Liam en sväng på dagen innan det blev lite fest sådär på en söndag hemma hos Mitch.



» Jobbiga grejer

Dåliga saker med Australien i högsommar. Utan inbördes ordning.

- Du bränner dig på handtaget när du försöker öppna bilen.
-Du bränner dig när du försöker sitta ner på lädersätena i bilen (ta alltid med en handduk!) 
- Det är sjukliga mängder flugor.
- Du svettas så mycket om du går ut att dansar att det inte är någon mening med att sminka dig fint.
- Man går lite ångest om man känner för att bara vara hemma och chilla på sin lediga dag. Borde man inte ta vara på vädret.
- Övervåningen på huset blir olidligt varmt. Tacka gudarna för att vi har aircon.
- Du kan inte ha en liten väska med metallkedja hängandes över axeln, ajaj!

Alltså everyday problems i mitt liv. Nu förstår jag ju att jag inte har någonting att klaga på haha. Men lite jobbigt är det.


Jag och Ben sist han var hemma <3

» Nothing new

Hej hörrni,
Hoppas allt är bra och de börjat bli lite varmare hemma i Sverige. Älskar när man ser folk som redan har satt sig på uteserveringar för lunch, comittment! Fullt påklädda med mössa och halsduk.

Här är det fortfarande sommar och skönt. Igår var jag och tjejerna och kollade på 50 shades of grey. Bara jag som gick ifrån the cinema besviken? Den var helt ok men inte mer än så. Men såklart så kommer jag se de andra när de nu kommer ut också.

I helgen har det vart jobb, en liten utgång och sömn. Idag är jag ledig från jobbet och måste städa huset för vi har inspektion den 20e och jag jobbar dubbelpass fram tills dess och i helgen. 

Så inte så mycket som händer i livet med andra ord. Puss!


Matilda på jobbet när jag hade rast.


Hade sleepover i helgen.




I taxin med de hör gullisarna.


Morgonunderhållning av talented Quinn.



» Hejsan




Härom dagen firade jag och Ben alla hjärtans dag i förväg. Vi tog en drink, gick på restaurang och drack vin i solnedgången. Sämre dagar har man haft.

Annars har det varit mycket jobb på sistone och så har jag hängt med Ben. Idag var min enda lediga dag den här veckan. Då passade vi på att luncha med Bens föräldrar på ett trevligt café i applecross. Sen efter det gick vi och köpte glass innan det var dags för min medical. Alltså hälso check up som jag måste "klara" för att få stanna i Australien. De var en bröst x-ray, blodprover, kissprover, syn och hörseltest samt allmän undersökning såsom hjärtslag och blodtryck ect.

Nu är det avklarat iallafall och allt verkade vara som det skulle. Nu har vi precis käkat middag och jag sks snart packa till jobbet och gå och lägga mig. Börjar i ottan imorgon så behöver min sömn.





Påväg och på sjukhuset idag. 


» Stormparty





I söndags. Först var vi ett gäng och ett par hundar ute på stranden. På två minuter får vi storm och thunder. Fick löpa till bilen och köra hem till Mitch. Sen blev det storm party på altanen. Urmys. Hoppas ni hade en bra helg!

Idag är sista dagen på min lilla sjukskrivning imorgon är det back to work. Och inte lite heller jobbar varje dag i tre veckor förutom en. Hejochhå lets go!