» Tisdag






Vart ledig idag och var på gymmet imorse sen pluggade jag, städade och handlade innan jag tog en långpromenad i solnedgången. Livs kvalité endå.

Igår var vi på bio och kollade på Alice through the looking glass eller vad den hette, tyckte den var okej bra men jag har inte sett den första så kan ju vart därför jag inte riktigt förstod. Sen hade vi måndags tjejmiddag så det är en bra start på veckan helt enkelt! Hej!


» Söndag




Hej! Vilken helg! Var hos tandis i fredag, en av visdomständerna måste ut tyvärr så ska planera in det efter Sverige. I lördags hade vi surprise party för en av mina närmaste tjejkompisar och oj så överraskad hon blev! Ska se om någon tog bilder för jag glömde helt av det. 

Ben kom och hämtade mig på kvällen och idag har jag varit och jobbat en sväng. Efter det åkte jag hem till en av våra kompisar där Ben var och spelade lite sällskapsspel och hade trevligt ett par timmar. Nu har vi precis smällt i oss svampburgare och Ben håller på att packa för jobbet. Han åker inatt.

Imorgon ska jag till min läkare och kolla upp en cysta jag fått igen på exakt samma plats som sist eftersom de enbart tömde cystan sist och inte tog bort den. Så hoppas på att få bort den en gång för alla. Men nog om alla mina läkarbesök haha. Nu ska jag fortsätta kolla på Masterchef och käka choklad!

Hej!


» 35 dagar kvar

Sverige förövrigt åker den 2 Juli så landar den 3dje Juli. Åker därifrån den 6e Augusti så lite över en månad stannar vi. Kommer åka direkt till Linköping och avsluta med Stockholm! Däremellan är det inte super planerat. 

» Fredag

Kikar in och säger hej en fredag som denna. Klockan är tio här hemma och vi ligger fortfarande i sängen (eller jag har vart på PW men la mig i sängen igen när jag kom tillbaka). 

Idag har jag tagit ledigt för jag ska till tandläkaren 12.40, har varit skrämd ända sen jag bokade tiden i måndags. Usch. Men måste få det gjort har varit alldeles för lång tid sen senast jag var där. Efter det ska jag träffa upp ett par tjejkompisar och fixa inför en annan tjejkompis överaskningsfest imorgon. Taggad! Sen blir det bio med Mickan och kanske Ben. (Om jag överlever tandläkarbesöket det vill säga). Hörs!

Ben har ju fått glajjor också. Här från besöket på Ikea för två dagar sen.


» Torsdag



Ledig dag igår och det är ju livet. Tog vara på det genom att va uppe hela natten igår och kollade serier. Sovmorgon sen åkte jag in till stan för lunch med en tjejkompis. Tog en öl efter det sen åkte jag hem och lagade brownies och vegetarisk lasagne till några tjejkompisar som kom över. 

Nu ska jag strax springa iväg till gymmet innan jobb tills 9.30 ikväll.

Förövrigt är det 43 dagar kvar tills Sverige 💙💛 längtar!

» 4 år med dig

Igår firade vi vår 4 års dag.

Hade en mys dag planerad började med livets frukost på ett närliggande café innan vi åkte ut på landet och red. Det var livet! Har saknat hästar och kände mig som hemma. Lika kul var det i och för sig att se Ben på hästryggen, inte lika bekväm men han gjorde det ändå. 

Sen åkte vi och käkade lunch på en mysig estate innan hem för ombyte middag och drinks på ett thai ställe i city och sen blev det stand up comedy för resten av kvällen! Hur underbart liv, hur underbar dag!

Alla borde ha en sån som Ben. Helt fantastisk människa och jag älskar han ännu mer nu än vad jag gjorde vår första årsdag. Livets kille. Hej!










» Söndag

Idag jobbade jag tills 2, sen kom Ben och hämtade mig och vi åkte till en stor sportbutik outlet. Efter det åkte vi hem och städa och chillade innan det var dags för middags date. Åt på modern eatary som är en sushi restaurang. Är solklart den bästa sushin jag haft i livet och det blir definitivt fler besök.

Imorgon åker Ben till jobbet och jag blur ensam hemma i en vecka. Nu ska vi mysa ner med ett avsnitt av Vikings innan läggdags. Hejsvejs!