» Sunset

Mysdagen fortsätter, vi lagade jätte god middag. Sen gick vi och köpte fro-yo och kollade på solnedgången på Cott beach. Nu ska vi kolla på the hobbit eller gå och se hunger games catching fire på bio.


Haha försökte ta en rolig bild när jag höll solen på fingret men Ben är ingen vidare fotograf haha.

Men jag tycker on han ändå.


» Finast

Idag har vi Elin och Ben dag, Ben ska snart på jobb och vara borta 3 veckor så de blir väldigt tomt här hemma.

Imorse började vi dagen på bästa sätt, frukost sen ut på lång promenad längst floden. Sen gick vi hem och åt lunch och glass. Sen Ikea för att kolla middagsbord. Nu är han på sjukhusundersökning som han måste göra varje gång innan jobb så att han är okej. Sen ska vi ha filmkväll och äta gott och mysa ikväll. Hur glad är jag för att jag får vakna brevid den finaste människa på jorden, varje dag. Lyckliga jag.



» Lite australia day

Australia day är över för iår och har haft ännu en bra experience! Först var vi hos Ben lövmark och bada i poolen, spelade beerpong, slapcup, chillade från 8 på morgonen till 12.30 då jag åkte till "the church of export" där Ben och hans polare va. Där va det fullt ös, beerpong, pingis, grill, paddlepool osv. Hade en jätte kul kväll och åkte hem runt 1 tiden.

Jag innan vi åkte 7.30 på morgonen.



Hemma hos Ben Lövmark.
Spelade lite beerpong




Huset "the church of export"Prästerna of export.
Hitta den här.. Okey..

Jag, Ashley och Ben

Ben ser ju jäkligt pigg ut frammåt småtimmarna.





Jag och kat 

More beerpong.
Jag Gemma and Aileen. Bens bästa kompisars flickvänner

» Men hejsan hörni!

Igår var vi ett stort gäng som spelade brännboll. Kändes som att vara tillbaka på high school fast fan va kul det var. Sen åkte vi till en killkompis och grillade och spelade slapcup.

Idag gick man upp klockan 5 på morgonen och åkte och jobba. Blev en mysig dag ute, men va varmt det är, heatwave! Får häva i vatten och bada i solkräm. Hoppas ni har de bra där hemma! I helgen är det Australia day, fyfan va kul det ska bli. Puss
Gårdagen, slapcup turnering.



Dagens jobb vyer.

» Varmt

Galen dag, var på stranden helt galet jävla ap varmt idag säkert 40 någonting. Sen kom tjejerna hem till mig för lite filmkväll igen på kvällen. Höll på att svettas till döds inomhus. Och nu är klockan 20 över 12 och det är fortfarande över 30 grader ute. Galet #summerinperth



» Take it easy

Hade lite tjejkväll hemma hos mig ikväll. Gick först promenad, sen lagade vi mat, blev en jätte god äggplants, butternut squash, tomat, lök och ärtor risotto med basilika. Sen laddade vi ner filmen "about time" och kollade på med lite popcorn och läsk. Nu har de precis gått och jag har ett berg disk att clean up sen snart kommer nog Ben hem :)
Så gott


» Weekend bestyr

Men tja! 
Inte mycket spännande som händer i livet. I fredags var jag först i Subiaco på en indisk restaurang med några tjejer, sen drog jag Katrin och Louise vidare till newport och dansade lite, drog hem redan runt 12. 



På lördagen jobbade jag på morgonen, var i kings park med barnen och lekte, var super varmt och skönt! Sen åkte jag hem och mös med Ben.Utsikten från kings park.
På kvällen på lördagen testade jag och Ben vår nya popcorn maker, typ bästa uppfinningen ever, inget bränt alls och sjukt snabbt och lätt.


Igår var de söndag och jag och Ben gick äntligen och såg "the hobbit" alltså andra filmen som kommit ut. Så jävla bra var den, längtar tills nästa som kommer om typ ett år.. Sen mötte jag upp Katrin och Louise hos Andrew för ett par glas vin innan vi drog till Ocean Beach Club och dansade lite igen.Redo med 3D glajjorna
Någon stackare som förmodligen inte dragit dit handbromsen när han parkerat.. Så bilen hade rullat rakt på en "give way" sign och fastnat där.. Haha






» Sverige dag -full on

Idag har verkligen varit en svenl dag. Började med att vi åkte till IKEA, köpte rätt mkt godis, daim och annat gött de har där.

Sen åkte vi till South Beach och samlades för att spela kubb. Typ 24 pers kom så de va jätte roligt! Lite svenskar och lite Aussies. Spelade kubb hela dagen och kom just hem och vi ska äta raggmunk med lingonsylt. Så svenskt de kan bli minus solskenet då och stranden och att man måste åka till Ikea för att köpa djungelvrål haha.

Jag med min nya bikini taggad!



Kubb spelande, körde med två set för vi var så många.

Tåget hem från Frementle





» Livet

Hej! Idag så hängde jag på Cottesloe Beach med Mikaela och Linn ett par timmar, 50+ solkräm på barre. Sen mötte jag upp Ben och Ash som satt och tog en öl på strandbaren. Skön dag.

Sen va jag ute och träna innan jag och Ben lagade så sjuk god middag. Det blev home made falafel, serverade med jalapenos, salsa, spenat och tomat. Så gött! Okej min blogg är ingen matblogg eller något, expanderar bara mina mat vyer och tycker det är så kul. Iallafall hemmagjorda falaflar, pröva de! Yum.
Cottesloe beach. 
Korvar eller ben?
Ashley och BenGör mig redo
Resultatet, så jävla gott





» Kocken bara!

Åt röda linser köttbullar idag med brunt ris, grönsaker och sen gjorde vi en smaskens sås till. Linsköttbullarna var såklart köttfria. Ville mest bara tipsa om det.

2dl röda linser (koka och låt svalna)
40g havregryn
1/2 röd lök
2 tsk tomat puré 
Paprika powder
1 tsk Cayane peppar krydda

Mosa ihop allt till en härlig röra, lägg de i kylen ca 30 min och sen är de bara rulla de till bollar och lägga dem i ugnen på 190 grader ca 20-30 min. Vänd på linsbullarna med jämna mellanrum. Och tada! Hur enkelt. Och så gott! Servera med va tusan du vill. 



» Min bättre halva

Igår var jag och Ben ute på Cottesloe Hotel för ett glas vin. Sen gick vi på stranden i solnedgången innan vi gick hem och lagade mat. Fyfan vad bra Ben är, ville mest bara säga det. Förstår knappt hur snäll en människa kan vara.Bild från igår haha


» Godmorgon

Godmorgon från sängen!
Just i detta ögonblick ligger ni troligen och sover eller är ute och festar.

Jag har precis vaknat upp efter den varmaste dagen och natten i Perth på 5 år, de va helt galet. Under dagen höll jag mig mest inne förutom ett snabbt ärende till Frementle, när jag klev ut dörren där jag tryggt suttit med air-con var de som att kliva ut i en bastu typ haha så varmt. Tror de nådde 45 grader. Minns förra året när jag och Ben var och campade upp north och de nådde 50+ Vilken hetta! 45 va inte så farligt ändå.

Hursomhelst de kylde ner sig vid 6-7 men de va fortfarande rätt varmt. Mikaela och Katrin kom hit för lite tjejkväll, vi drack drinkar och hade de trevligt. Sen kom en killkompis Andrew som bor 5 min bort och hämtade oss så fortsatte festen där en kort stund innan vi drog ut till en gayklubb i city. Dansade så jag blev svettig och hade skit kul. Mötte även upp en annan kompis Distra där. Så kul.

Rullade hem rätt tidigt. Idag ska jag spendera dagen men min bättre hälft. Bara mysa hemma och kanske gå och ta ett dopp i havet efter frukost.

Hoppas ni har en bra helg!
Ps. Den son har lust snälla skicka ner lite knäckebröd (frukostknäcke, de orangea, dör för dem)
Suddig selfie innan vi drog ut
Jag och Distra på the court. Så rolig!

» Ut med det gamla och in med det nya

God kväll!
Har gjort ett litet ansiktslyft på bloggen min, tänkte att de va dags då de är mer än
ett år sen nu. Så kopierade någon gratis mall och fixade och trixade lite själv. Nu 
är mina ögon helt slut, för mycket stirrande på datorn. Usch.
 
Ikväll har vi inte gjort många knop här hemma, jag lagade vegetarisk chili till middag,
fullproppat med bönor, chili och annat smaskens. Blev dö gott! Sprang förövrigt 6km
idag på rekordtid, så kul med framsteg i löpningen igen, då jag lagt de lite på hyllan på
senaste och satsat på Bikram Yoga. Hursomhelst.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på film med Ben sen ta mig en skön sovmorgon imorgon innan
cardio och girlsnight som väntar senare på kvällen. Ska bli varmaste dagen på 5 år här i
Perth imorgon, så får se hur bra de går att  vara ute, båda lördag och söndag ska bli mer 
än 44 grade, men inte varmaste jag upplevt i Australien inte, så sjukt..
 
Nu ska jag fortsätta mysa framför Lord of the rings med Ben. Vi hörs hörrni!
 
 

» Lite update

Hej mina fina!
Livet rullar på, jobbar, tränar, äter och sover känns de som. Och såklart rätt mycket mys med Ben framför "modern family", min nya favorit serie. Föresten såg jag att boken jag läser "100åringen som hoppa ut genom fönstret och försvann" går på bio i Sverige! Så kul! Gå och se den ni som kan, är så jävla avundsjuk boken är helt fantastisk.

På måndag kväll ska Ben till jobbet så då blir jag helt ensam här hemma för första gången i vår lägenhet. Kommer kännas knäppt men som tur är är han inte borta så länge den här gången.

Nehe de va allt för idag mina vänner. Tjing då! Bjuder på lite bilder från senaste.
Världens godaste saffranpasta (gluten fri) som jag gjorde igår. Dagens middag sötpotatis och spenat bake med ärtor. Också grymt gott!
The kid som jag babysittar. Ibland är hon bra söt.

Två unseen pictures från två olika roliga kvällar som nyligen ägt rum. 






» Gårdagen

Igår va jag ledig från allt vad jobb heter så jag och Katrin gick ut på långpromenad vi stranden, tog oss ett dopp i havet och sen åkte hem till mig och käka lunch. Lite senare köpte vi med oss ett par cider och satte oss på favorit kullen och njöt av solen och livet.

Lite såhär såg min dag ut






Efter det kom Ben och hämta mig och vi lagade middag. Sen kollade vi på modern family och åt popcorn.

Idag är de svinvarmt och skönt ute och jag har nu på morgonen tränat. Idag är jag också ledigt och tänkte gå på bio med Ben lite senare, vill se the hobbit tvåan som kommit ut, hur kul!

» Lite allmänt sådär

Hej, nu är julledigheten över och jag är tillbaka på jobbet. Gick upp 5 am imorse, de va inte så kul kan jag säga. Men inte så farligt när man väl kommer till jobbet och spenderar mestadels av dagen lekandes här..

 
Annars än de hade jag ett super trevligt nyår med min kärlek och mina vänner. Först spelade vi beerpong (som jag och Ben ägde på!!) sen flipcup och hade allmänt trevligt innan vi drog till husfest. Andra nyåret i rad nu i Australien, känns bra. Är så jävla taggad på 2014 ville mest säga de. Känns som året för att förnya och förverkliga mig och drömmar.Dagen efter nyår tog vi en återställare..

Dagen innan nyår va vi ute på powerwalk på stranden och hitta den här lille döda fisken. Men den sluka Kat i ett nafs, gratis lunch fan.


Anyhow, forsätter med att äta vegetariskt och idag käka vi as goda, stekta butter beans med spring onion, vitlök, chili, spenat, feta ost och en släng dill. Hur gott! Rekommenderas

Igår testa jag att göra ratatoulle, de tog två timmar och va gott absolut! Men så inte värt de, då är de godare med rostade grönsaker i ugn nästan.





» Nyårs löften

Har för en gång skull satt upp nyårslöften eller mål att förverkliga 2014. Det är dessa som följer.

1. Äta vegetariskt, tjuvstartade för ca två veckor sen och hittils älskar jag det.
2. Börja studier
3. Ta hand om min kärlek och vänner.

Här är lite vegetarisk mat jag lagat på senaste. Matlagning har blivit ett större intresse en vad jag någonsin trott.
Tofu Mee goreng
Rostad eggplanta med yoghurt sås.
Pumpa pizza (denna laga jag inte själv men så gott!