» men hejhej hallå

Hej,
så jobbigt att blogga när jag inte har appen på den nya mobilen.Fick skaffa en ny då min gamla blev snodd. Hatar människor i allmänhet.  Hursomhelst, inte så jätte mycket spännande har hänt sen sist. Var på Bens systers babyshower härom helgen och det var jätte mysigt. Hans syrra bor verkligen mitt ute i ingenstans, tog ca 4 timmar att åka dit. Nu har jag blivit besatt att köpa saker till den lille som hon väntar, allt är ju så sjukt gulligt att jag vill äta upp det. Små miniatyr skor och så vidare. Vi hade köpt lite gulliga haklappar och jumpsuits och så som present men vi vet inte kön än för de vill lämna det som en överaskning.
 
Idag har jag jobbat från 5.30am-2.30pm sen var det raka vägen hem för storstädning inför inspektionen imorgon. Så jobbigt. Idag kommer Ben hem iallafall så det ska bli jätte mysigt. Ska strax röra ihop lite mat till oss.
 
En annan sak är ju att det är mindre än en månad kvar tills jag har mini semester!!! Åker till thailand en sväng och träffar Matilda. Ska bli så sjukt skönt att komma bort från jobb och vintern i Perh om en för en liten stund. Jobbar så mycket nu så det känns välförtjänt! Har verkligen noll bilder att visa för min kamera på min nya mobil är helt värdelös så får bli en liten throw back monday.
 
Hej.
 
 
lite bilder från när vi var i karajini och hika runt.