» Boktipsarn Elin

Förresten, boktips nummero Uno. Beställde den från Sverige och den den kom häromdagen läste ut den på en kväll. Så om ni är intresserade av en lite mer holistic approach och hur kroppen påverkas av vad vi äter. (Som jag själv är besatt till max av) så köp, läs och inspireras. Puss


» Lördag

Godmorgon godmorgon!
Ville bara kika in och säga hej där hemma! Hoppas ni har de bra i myshösttider.

Här är det vår och äntligen(!) börjar de bli lite varmare så himla skönt. Har planterat så mycket grejer på balkongen, mina små bäbisar. De är chillis, hallon, örter, ärtor, mini dwarf citronträd och annat smått och gott och de har precis börjat poppa upp. Har blivit lite av en hemmafixare så de gör mig lycklig i själen haha.

Imorgon kommer ju Tove så idag ska jag se till att baka lite grejer så de har att äta till frukost och fika. Var och storhandlade igår. Idag blir det organic bananabröd (alltså kocken på jobbet gav mig livets recept! Gör de minst en gång i veckan, äter sjuka mängder. De blir äpplepaj, beetroot brownies och pumpa loaf. Tur att jag vaknade tidigt för jag måste sätta igång. Måste också fixa halva min kostym till en halloweenfest som jag ska på ikväll så nu drar jag.

Ska bli så kul att Tove kommer! Får försöka uppdatera mer med bilder och så de är ju inte så kul när jag babblar. Puss


» Tisdag

Den här veckan jobbar jag ons-söndag och det betyder att jag hade igår och har idag ledigt. Tack för det för Perth bjuder på super väder och idag ska jag och en kompis till playan.

Igår var jag på lunchdate med Leia käkade på ett ekologiskt café, tog en acia bowl med banana bread. Så gott och somrigt! Efter det åkte jag och Hanna till AJs hejdå pizza kväll hos hand föräldrar.
De har en egen pizzaugn så det langades ut pizzor till höger och vänster, super mys! Efter det gick vi och tog ett glas vin i Fremantle och sen sängdags.

I en helt annan anda så är det Matildas födelsedag idag och jag saknar henne och Sverige lite extra nu!


» Fredag

Här är det fredag kväll och jag har just slukat middagen framför "Joe to get away with murder" bra serie de där! Men är strax klar och behöver nya serie tips, get at me!

Idag har jag jobbat 8-4 på mitt nya jobb och nästa vecka börjar jag påriktigt. Så himla kul och skönt att äntligen sluta på miss mauds. Synd bara att några av mina bästa kompisar jobbar där och jag kommer inte se dem varje dag haha men ser dem ju ändå på fritiden.

Försöker jobba fram mina Sverigebilder förresten via iCloud har ny telefon och vet inte riktigt hur det funkar men hoppas inte jag har förlorat alla mina bilder från semestern. Vi får se. Ska fråga Ben.

Nu har vädret iallafall äntligen börjat bli lite bättre och vi har köpt massvis med örter och plantor till balkongen. Nu fattas bara en liten grill och ljusslingor så kan man sitta där ute och kolla på solnedgången över havet i sommar. Mysoas!

Hursomhelst vi hörs senare när jag har lite bilder att visa. Fick min nya telefon idag så har inga haha. Hörs!