» Hej igen

Hej, vad har hänt på senaste då. Jo laddar för mitt första lopp som är om två veckor. I torsdags hade jag tjejkväll här hemma, de lagade mat och så kollade vi Masterchef och käkade glass.

I fredags drog jag och killarna till gymmet och satan vad det kändes dagen efter. Sen efter gymmet hade ci lite förfest och gick ut.

I lördags åkte vi och käka lunch på Old Shanghai en asiatisk foodcourt och sen åkte vi till harbour time och skulle shoppa. Men ingen köpte något haha. Efter det åkte vi hem till Luke och spelade beerpong, slapcup och så vidare med ett gäng människor.

I söndags åkte vi ännu en gång till Old Shanghai och sen på bio (22 jump street igen haha) så rolig! Sen så åkte vi till bounce ink, en stor inomhus trampolin arena. Så jävla kul, och svettig blev man också! Sen åkte jag hem och la mig och kolla sex and the city.

De va väl det. Idag ska jag städa upp och tvätta sen dra till gymmet ikväll :)
Hoppas ni haft en bra helg saknar er där hemma i Sverige. 











» Positiv energi....

I måndags vid lunch kom Ben och idag vid 3 pm åker han. Har varit fullt upptagen att ladda upp med Ben energi. Sett på bio, ätit på restaurang och myst. Längtar redan tills han är tillbaka hemma igen

I övrigt åkte Katrin igår också. Hatar det och det är typ de smsat som hänt de här året.





» Midsommarhelgen

Missommarhelgen är över och det har varit skit trevligt. I fredags stressa vi runt  o köpte bord, laga smörgåstårta, köttbullar handla sill o andra saker som hörde till bordet. Sen hade vi bjudit över lite folk på middag. Gött. Efter det drog vi över till några andra svenska tjejer o hade förfest innan vi gick ut.


Ben shows the skills bygger ihop en stol haha.


Ikea


Lagar mat o vårt nya bord

I lördags vakna vi upp här hemma hos mig. Conviniente enough så var de svenska klubbens midsommarfirande bara runt hörnet så vi drog dig. De blev dans runt stång, tipspromenad och en fika. Sen åkte vi och kolla på vår kompis spela fotboll. Efter de gick vi hem till mig sen till en bar sen åkte jag hem o sov tidigt :)



Resa den lilla stången


Dans runt stången

Haha group foto



» Let's go

Ännu en vecka har passerat. Jobb, träning o de. Utgång både fredag oxh lördag, Kats näst sista helg :(. Igår hade vi mexican night, tacos, la bamba o lite salsa dansande med vännerna hemma hos mig innan vi drog ut och drop it low till helt annan musik på en klubb.

Jävligt trevligt! Idag är dock mindre trevligt, fuuuuuulllllt med disk, skitigt överallt. Att ha 10 pers i lägenheten varav 5 sov över takes it toll på min lägenhet. Men så värt det!

Bara en vecka kvar så kommer Ben förhoppningsvis hem. Cant wait. Dagen efter midsommar. The count down is on.

En bild från Perth station. Påväg hem från jobbet en dag.


Rätt okej söt endå.








» Kolla på han bara


Vill krama sönder Ben. Saknar han mer än jag vill erkänna. Saknar de där söta fåren också iofs. Kolla på dem bara.


» Shake it like a Polaroid picture

Haft en skit trevlig helg med vännerna. I fredags satt vi på little creatures (ett bryggeri/bar) innan jag och grabbarna gick och skaka lite rumpa på två klubbar en kort sväng.

Igår hade vi förfest hemma hos mig för att senare få ut i city. Köttat med folk men kul var de! Idag har jag huvudvärk från helvetet men de är de värt. Nu, mat i mängder, vatten och gossip girl mys. Chuck Bass, vill du gifta dig med mig?


Sämst bild, men har klippt av en hel del av mitt hår. Mitt torra Hö hår är nu mjukt lent och kort som fan.

 
Pröva min o bens nya kamera igårkväll



Försökte skaffa ragg åt killarna



Friendsiiis



Kat körde på tupe, snygg i vanlig ordning.





» Vinter i Perth


Vinter är inte så farligt här ändå. Hata kyla.


» Maxa livet

Idag började jag med att säga hejdå till Ben på morgonen. Hatar mornarna när han åker. Fyfan vad jag kommer sakna honom, min bättre hälft.

Sen åkte jag in på lång-söndags-brunch, efter det åkte jag och mötte upp grabbarna i freo en kaffe och en glass senare åkte vi hem till mig och chilla. Sen gjorde jag matlådor för resten av veckan. Nu är det hårdträning grande i 3+3 veckor samt diet så jag kan maxa mitt löpande för om bara 6 veckor är mitt första lopp och har en tid som jag vill kunna springa under.

För att kunna maxa det första loppet jag är anmäld till måste jag också börja satsa mer på styrka, har därför nu investerat i ett gymkort. Lite närmare än mitt förra gym och lite större, plus att de har massa roliga gruppass som jag måste testa. 

Roligt att förra året så sprang jag och Matilda blodomloppet. Kommer ihåg hur jobbigt de va att ta sig runt utan stt stanna, typ dog av andnöd och trodde jag skulle få en psykos typ (nästan så). Men vi tog oss runt, va så jävla stolt. Va lite målsättning kan göra med en på bara ett par månader.

Föresten så älskar jag ordet maxa. Maxa livet vafan. Maxa allt!