» Matching

Sådär nu var jag ensam hemma igen, förmodligen tre veckor men kan bli mer om han måste hoppa på ett annat jobb direkt efter detta. 

Hursomhelst. Idag vaknade jag tog en springtur på 5 km på rekordtid! Vilket va knäppt då jag bara ätit två sushibitar till frukost haha. Sen åt vi frukost och somnade om tills halv 10. Resten av dagen har vi tagit de lugnt och va över hos Garry en av våra vänner och köpte hans nya album T-shirts för hans band, fina va? Lyssna på dem Carthasy heter dem. Ska snart på deras album launch nästa fredag. Taggad.



Nu har de för övrigt gått ca två-tre veckor då jag ätit fisk och skaldjur igen och trivs super med de. Kött har jag verkligen inget sug efter alls. Så de har jag inga planer på att börja äta igen. Kanske kyckling men det får isf bli längre fram.

Äter ju även gluten och laktosfritt för de mesta och de kan va väldigt komplicerat om man äter ute och blir bortbjuden osv. Men här hemma funkar de super och upplever en mindre upplåst mage och känner mig piggare i kroppen, vilket kan såklart bero. På träning och övrig kosthållning också.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo