» Morning

Godmorgon!
Just kommit hem från morgonens springtur och sitter och klunkar vatten på soffan. Idag mina vänner kommer Ben hem, två dagar klarade han av innan han sa upp sig på det där snåla företaget. Dock åker han igen redan på söndag med sitt gamla företag och är borta tre veckor igen. Men nästan två dagar totalt får jag ha honom hemma.

Idag när han kommer hem efter lunchtid ska vi till IKEA och köpa tv-bord. Vi har ju kanske de fulaste i världshistorien som inte passar till någonting annat här hemma men vi blev lite trötta på att leta möbler där i början så vi gav upp men nu har jag köpt världens finaste limited edition lampa så jag blev inspirerad att allt annat ska vara lika fint. Loppisar och ikea here we come!

Annars igår var det Ben Lövmarka födelsedag, så jag och Tom tog ut honom på frukost på Bennys (passande nog namnet på restaurangen. Efter det gick vi i lite butiker sen gick jag och Ben Lövmark på bio. Köpte godis, popcorn, läsk, hela köret men orka mara 1/4 :( what a waste på min fuskdag. Anyways we såg lone survivor, so good! Den är ett must att se. Den hade allt, jag skratta, fällde en tår, va rädd, arg, chockad, spänd. Allt! Se den hörni.

Nehe de är väl bäst jag tar tag i livet och städar upp lite här hemma nu. Ciao!

Breakfast at Bennys




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo