» Julen är över

Hej alla där hemma, hoppas ni haft en bra jul med massa kärlek. Jag själv har i vanlig ordning åkt upp till farmen för att fira jul. Först den 24 (svenska julafton) så var vi på grillfest/julfest hos en kompis ett par timmar innan vi åkte upp till farmen, käkade middag utomhus i 30 graders värme på kvällen och gick och la oss.

Vaknade upp den 25 (australienska julafton) av att Ben kom och väckte mig. Hela familjen var uppe med tuppen och väntade på att öppna paket. Fick så mycket fint! Handkrämer, nagellack, smink,väska,pjamas, träningskläder, doftljus, parfym och sminkväska har säkert glömt något. Efter paketöppnandet var det jullunch ute på verandan.





Klassisk jul på farmen. Rädda små lamm som rymt från hagen och kommit bort från sin mamma.


Lilla lammet chilla runt inomhus innan vi matade han med nappflaska för han var så uttorkad.



20 dollar för dessa på Ikea. Värt det!









Sen chillade vi med Bens familj under dagen och började dra oss hemmåt runt 4 tiden. Direkt till en strandfest, min kompis DJa där så vi kom dit för att stötta. De va runt 300-400 pers och två olika DJ bås på stranden. Sjukt fett. Gick hem hyfsat tidigt för både idag och lördag och söndag blir det jobb för mig. Innan vi åker iväg över nyår.



Från strandfesten igår. Var för mörkt för att ta foton.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo