» Till pappa

Idag har det målas. Hela dagen har jag och Jayde målat exotiska djur. Jag försökte vara lite mer artistisk där ett tag men det visade sig att jag trots allt aldrig kan bli en konstnär, jag vill helst unvika att dö innan jag blir känd, samt att skära av sig öronen känns fruktansvärt otrevligt. Anyways, giraffer, o påfåglar och sköldpaddor blev det iallafall. Jag hade i min egen sjuka twisted lilla skalle en tävling om vem som målade bäst, jag eller Jayde på 6 bast.

Även om jag själv tycker det är ganska självklart. Skickade bilder till Ben som den supportande pojkvän han är sa att mina va bättre, men frågade om man inte borde ha överseende med att hon var 6 år. "Va?" Tänkte jag, hon har ju definitivt fått mer träning än mig på senaste dagar. Vattenfärger har jag inte rört sen lågstadiet. Så jag borde snarare få lite handikappspoäng. Eller?, ahja vänner, olösta mysterium. Nu fick du iallafall se målningarna pappa, som du ville och läsa en hel del blaha-blaha snack. De är jag bra på. Tjing tjong!



Lars Svensson
19 September, 2012 - 18:35

Hej Elin!...Åhh vad glad jag blev för de härliga målningarna. Svårt att veta vilka du har målat och vilka Jayde skapat. Härligt med girafferna och påfågeln. Hälsa och tacka Jayde och säg att jag blev jätte-jätteglad för fina bilderna

Lars Svensson
19 September, 2012 - 18:35

Skölpaddan med hatten helt underbar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo