» More

Lite mer om surfers paradise. Det ligger alltså beläget på gold coast ca 1 timme från Brisbane cbc. Ryktena om goldcoast är att alla är utseendefixerade och blåsta. Stämde halvt på befolkningen som bor där.

Vi bodde på hostel, alltså min första hostelexperience. Man kunde välja mellan att sova i ett rum med 20 bäddar eller med 4 bäddar. Vi valde den med fyra bäddar. Delade rum med två andra tjejer en från Sverige och den andra från scotland de var två nerliggna dubbelsängar och en dusch och en toalett. Ganska skitigt (ej där jag är på bilden nedanför) men funkade kostade 32 dollar per natt och då hade dem pool och allrum, tvrum, kök osv. Mkt trevligt. Träffade jätte trevliga killar härifrån Australien som hade rummet brevid så vi hängde med dem under hela vår vistelse. Förkröka på deras rum och sen gick vi ut på en klubb called "vanity". Hur kul som helst! Bästa med backpackers är att alla är så öppna och trevliga.

På dagen chillade vi mest runt på stan och en sväng på stranden som ligger precis brevid stan och höghusen. Käka även svensk pizza och köpte svenskt godis på den svenska affären de har där. Iallafall sjukt värd helg och att bo på hostel är faktis grymt kul!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo