» Söndag








Godmorgon! Ska strax springa iväg till jobbet och nöta ut ett par timmar en söndag som denna men först tänkte jag berätta lite om livet sen sist.

Det har dels blivit mycket plugg, inte nu i helgen men helgen efter är jag alltså klar om jag klarar provet! Gått i skolan fredag och lördag och det var som vanligt kul och lärorikt. Igår efter skolan svirade jag om lite snabbt och mötte upp tjejerna för lite middag innan vi gick och såg Jim Jefferey en stand up komiker i Perth Arena. Så sjukt kul, 3 timmars as garv inkluderande 3 uppvärmnings akter.

Innan det har jag tränat och hängt med Ben i veckan också eftersom han är hemma, vi gick på dejt night på akvariet som jag aldrig vart på förut. Det var skit coolt och jag kände mig som ett barn igen haha.

Förra helgen var även min kompis Leias housewarming som var sjukt trevligt! Typ alla från jobbet var där vilket var extra kul att partaya lite med kollegorna.

Hursomhelst nu måste jag dra mig mot jobbet och efter blir det middagsmys med Ben som förhoppningsvis är hemma från en surf tävling han är på idag. Puss och hej!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo