» Put your mind in to it

Idag mina vänner på min löprunda satte jag rekord på 5km.
Fyfan vad jag köttade, fick till och med lite ont i hjärtat men på
ett skönt vis. Hade det in mind hela dagen att nu är de tid och
sätta ngt personligt bästa igen då jag gjorde det på 10 km häromdagen. Girig som fan är jag. Men jag gjorde det, de är
jag jävligt glad över. Kommer nog ta ett bra tag tills nästa PB.

Annars idag har jag städat, lagat mat, handlat mat och gjort
middag. Housewife sysslor haha. Nu kollar jag och Ben på Captain America som går på tv och ska stax lägga oss. Puss!

» Jobb-eat-beach-repeat




Jobba hela morgonen sen drog jag och mötte upp dessa på stranden. Idag hade vi över 30 grader och imorgon ska de bli spöregn. Får passa på när solen är framme nu typ. Haha.

Sen blev de filmkväll med samma gäng, chips, dipp osv. Och nu ska jag snart åka hem och lägga mig brevid mannen i mitt liv som ska upp och jobba imorgon. Längtar tills han är helt ledig oxh vi åker på semester. Ha de! 

» Running

Anchorman 2, kolla den höll på att dö av garv. Garvade tillochmed så mycket att jag fällde lite tårar. Så min humor.

I övrigt sprang jag lite idag, drog rekordtid på 10km. Är väldigt glad över det. Men än har jag inte nått målen för 2014 men de har jag ju flera månader kvar att göra haha.

Just smällt i mig lunch och ska strax in för att möta Kat i freo ikväll blir det 💃. Vilodag imorgon med så de ska bli gött att bara dega hemma med true detective som jag just laddat ner. Ska va förbannat bra tydligen. Ciao!




» Tisdags bestyr

Gokväll,
Idag har vi varit i serpentine falls och innan det var jag och Kat ute och gick en promenad, duktiga tjejer.

Bada lite och umgicks med lite kängurus, här är lite bilder på det. Nu blir det filmkväll med gänget. Puss


Badrumsselfie hehe




Grupp selfie haha




Turisterna.. Haha





Hoppis selfie


Dör vad söta dem är.





» From where you'd Rather be





Vilodag och jag och Ben passade på att gå och bada. Får ta vara på de sista solskenet innan vintern är här. Dessutom börjar han jobba igen imorgon men då i Perth så får hem han på kvällarna 10 dgr framöver innan han åker iväg igen. 

Idag är det dessutom Almas födelsedag! Försökte ta en rolig grattis bild till henne men det blev mindre lyckat pga dålig fotograf haha (host Ben) nu ska vi iallafall laga lunch och sen gå och handla. Tjingeling och grattis igen Alma!




» Cloudy

Igår gick jag och Ben ner för att kolla på sculptures at the ocean eftersom han inte sett det. Helt galet vad mycket folk det var men jätte mysigt.

Annars igår gjorde vi inte mycket städade upp här hemma kollade lite nya lyor då vi vill flytta pga av att grannarna är så hemska men vi vill stanna i området så håller ögonen öppna. Sen lagade vi as god mat och åt glass och kolla på film. Här är lite bilder från igår.



Fint va.

Idag var vi nere på stranden och fick oss en dos D-vitamin och badade en stund innan vi tog en promenad via strandkanten. Urmys. Vi sa de att de är dåligt av oss att vi aldrig går till stranden när den ligger 5 min promenad bort. Skärpning på det. Nu är det höst här börjar gå mot vinter men än går det att bada. Idag har vi haft 32 grader. Nu väntar jag på att det ska kylas ner så jag kan gå och springa innan middagen. 

Puss




» Yey!

Gud! Första regnet faller här as we speak! Inte sett regn på 5 månader så de känns skönt. Det har regnat lite i de norra delarna av Perth men inte här. Äntligen! Skuttade såklart ut i regnet och Ben tyckte jag var helgalen. 

Nu ska jag krypa till kojs och somna in till regnet smattrande på rutorna. Mysfaktor. Som fan vad jag längtat helt sjukt.

» De gäller att börja tidigt.




» Produktiva jag

Hej! Produktiv dag idag, vaknade vid 6 och gick ut och sprang 10km, lite stolt att jag äntligen kan springa länge distanser! De gäller bara att ha ett mål och fokusera. Tagit mig 4-6 veckor att jobba upp till detta. 

Efter springturen mötte jag upp Adam, Albin och Jacob för lite surf. Vågorna va sådär idag, ganska små men Albins första gång och jag agerade lärare och putta på och skrek paddla paddla osv. Kul! Fångade ett par vågor själv där i slutet. Körde på killarnas bräda och den är mycket mindre än vad de jag är van i så det var svårt att hålla balansen först.

Efter det gick vi och kolla på sculptures at the beach, en konstutställning de har på cottesloe strand varje år.

När jag kom hem och Ben igång och storstädar så de va bara hugga in och hjälpa till. Nu har vi lunchpaus innan vi fortsätter, hungrig som en varg.

Ikväll blir det mys med pizza och film. Yey! Hörs en annan dag. Kram


Killarna påväg ut.


Jag efteråt. Trött.


Konstutställningen






» Inte mycket nytt

Ben är hemma sen igår! Yey! Skönt det och nu är han hemma iallafall en vecka. Livet har i övrigt rullat på som vanligt. 

Igår var det Ben Lövmarks, Lukes och Josh gemensamma födelsedagsfest. Hur kul som helst! Badade jacuzzi och spelade drinking games och hade de allmänt trevligt.

Här är lite bilder sen sist.

Kat och jag igår


Selfiequeen


Finaste vännerna

Häromkvällen då vi hade tjejmiddag.







» De va de

Hellu! 
Hur är det med er? Här börjar de gå mot vinter och äntligen börjar det kännas. Det är fortfarande varmt på dagarna men mellan 25-35, så ca 10-20 grader kallare än sommaren. Men kallt blir det på kvällarna iallafall15-20 grader. Var ute i lördags och trodde jag skulle frysa ihjäl påväg till festen haha.  Hursomhelst det är rätt skönt då hettan verkligen har varit het de här året och man knappt kunnat gå ut vissa dagar för de varit för varmt. Så jaja.

Annars då? I fredags jobbade jag i lördags var jag ute igen och i söndags jobbade jag. Efter det blev det filmkväll med Luke och Ben Lövmark. Mys!

Igår var jag med Alex hela dagen vi hade chillade och låg och kollade film typ hela dagen. Jag såg även 12 years a slave efter hon gott, blev så arg i hela kroppen och fick ont i hela hjärtat. Men fortfarande verkligen en film jag rekommenderar.


I lördags.


Toalettselfie haha bra jag håller kameran


Alex på vår fetto dag igår haha.







» Idag och igår

God kväll.
Längsta dagen i mitt liv sovit Max två timmar igår natt och jobbat absolut hela dagen tills 8 på kvällen, men värt de.

Igår var det brännboll, riktigt kul och kul att så mkt nytt folk har hittat dit. Efter de åkte vi hem till Jacob, Alex och Adam för att grilla och dricka lite osv. Sen drog vi ut till en klubb, jävligt trevlig kväll. 

Sen åkte vi hem fortsatte festen lite, gick och badade och somnade tillslut 7 imorse. 


Kat visar hur de ska gå till.


Lovie



Snyggggggaaaa haha


Jag och Johan i Partytaxin. Hans bälte fungerade inte, därav ansiktet.



En kille på klubben sjukt svettig och 2 meter och 14 cm lång. Längsta personen jag någonsin träffat!


Unna mig denna påskkanin för jag var så trött och matsugen.


Lite utsikt från jobbet.


Idag fick jag massa pussar och kramar. Blev helt chockad. Men jag är ju rätt bra med barn förvånande nog haha.


Påväg hem från jobbet gick jag förbi detta. Tacka gudarna. Matfestivaler var i stan och jag var så utsvulten så jag ville ha allting men köpte lite seafood paella. Yum! Äntligen lite mat.



» Som att vinna högsta vinsten på lotto.

Så känns det att Ben är min. Finaste personen på hela denna jord och jag är så
lyckligt lottad att jag knappt fattar de själv. HejHej
 

» Matching

Sådär nu var jag ensam hemma igen, förmodligen tre veckor men kan bli mer om han måste hoppa på ett annat jobb direkt efter detta. 

Hursomhelst. Idag vaknade jag tog en springtur på 5 km på rekordtid! Vilket va knäppt då jag bara ätit två sushibitar till frukost haha. Sen åt vi frukost och somnade om tills halv 10. Resten av dagen har vi tagit de lugnt och va över hos Garry en av våra vänner och köpte hans nya album T-shirts för hans band, fina va? Lyssna på dem Carthasy heter dem. Ska snart på deras album launch nästa fredag. Taggad.



Nu har de för övrigt gått ca två-tre veckor då jag ätit fisk och skaldjur igen och trivs super med de. Kött har jag verkligen inget sug efter alls. Så de har jag inga planer på att börja äta igen. Kanske kyckling men det får isf bli längre fram.

Äter ju även gluten och laktosfritt för de mesta och de kan va väldigt komplicerat om man äter ute och blir bortbjuden osv. Men här hemma funkar de super och upplever en mindre upplåst mage och känner mig piggare i kroppen, vilket kan såklart bero. På träning och övrig kosthållning också.


» Hallojan

Godkväll,
Bens sista dag hemma och vi spenderade förmiddagen på sjukhuset. Jag hade fått knölar på nacken som var ömma och det visade sig vara en infektion. Blev även biten av en hund igår så fick två sprutor mot det och någon salva att smeta på. Äter även antibiotika nu i 12 dagar och ska på återbesök igen nästa vecka för att se om de blivit better.

Efter de åt jag och Ben lunch ute och det var skit trevligt. Sen så åkte vi hem och har chillar resten av dagen och sen köpte vi sushi till middag. YUM!

Ahja så var de med de haha.

Igår var det Louises 21 födelsedag så vi hade lite drinks hemma hos henne, sen gick vi till en bar och sen vidare till två klubbar. Kul! Här har ni lite bilder sen senaste.


Vi i taxin till första baren.


Hatar att man alltid får sånt där. Samlat på mig 5 stycken haha. Från Australien då.


Dagens lunch, vegetarian frittata och sallad. Gött som fan va det.


Min grumpy kille haha.




Middag! Första gången jag orkade allting! Gött som fan.



Nu kollar vi på dåliga James Bond som Ben har dille på. Fattar inte grejen med Bond.