» Julen är över

Hej alla där hemma, hoppas ni haft en bra jul med massa kärlek. Jag själv har i vanlig ordning åkt upp till farmen för att fira jul. Först den 24 (svenska julafton) så var vi på grillfest/julfest hos en kompis ett par timmar innan vi åkte upp till farmen, käkade middag utomhus i 30 graders värme på kvällen och gick och la oss.

Vaknade upp den 25 (australienska julafton) av att Ben kom och väckte mig. Hela familjen var uppe med tuppen och väntade på att öppna paket. Fick så mycket fint! Handkrämer, nagellack, smink,väska,pjamas, träningskläder, doftljus, parfym och sminkväska har säkert glömt något. Efter paketöppnandet var det jullunch ute på verandan.





Klassisk jul på farmen. Rädda små lamm som rymt från hagen och kommit bort från sin mamma.


Lilla lammet chilla runt inomhus innan vi matade han med nappflaska för han var så uttorkad.



20 dollar för dessa på Ikea. Värt det!









Sen chillade vi med Bens familj under dagen och började dra oss hemmåt runt 4 tiden. Direkt till en strandfest, min kompis DJa där så vi kom dit för att stötta. De va runt 300-400 pers och två olika DJ bås på stranden. Sjukt fett. Gick hem hyfsat tidigt för både idag och lördag och söndag blir det jobb för mig. Innan vi åker iväg över nyår.



Från strandfesten igår. Var för mörkt för att ta foton.


» Happy holidays

God jul hörrni! Getting in to the xmas feels. Shoppat de sista klapparna nu med Ben idag. Och ska iväg till Ikea för att käka middag, köpa sill, pepparkakor, glögg osv att ta med till hans föräldrar.

På onsdag ska vi på en julfest hos ett par vänner och sen åker vi på kvällen till Bens föräldrar och stannar där och firar jul i två nätter.

Just slagit in tre klappar sen tog såklart pappret slut så får passa på att köpa det på Ikea också.

Anyways, annars då? Jag har fått ett nytt jobb som partyhost. Jobbade första gången i lördags. Jobbade till 6 på morgonen. Det är på en kareoke bar så de är rätt kul faktiskt. Har såklart fortfarande kvar mitt andra jobb på den grekiska restaurangen. 

Igår var jag hemma hos killarna, satt och tog ett glas vin, sen spela vi lite beerpong och klädde ut oss. Sen kollade vi på the shining och käka pizza.



Innan jobbet i lördags. 

Utklädnads beerpong ❤️



» Delirious

Hej på er där hemma! Hoppas allt är bra med er och vintern inte är allt för tradig än. Här har sommaren knappt börjat, segaste sommaren sen jag kommit hit. Missförstå mig rätt, de är fortfarande varmt men inte sådär svett-/klimakterie varmt så man bara slås ner av värmen när man öppnar dörren från sitt airconditionerade hem. Hoppas de kommer snart!

Sitter just nu på tågstationen och väntar på tåget hem. Varit på lunch med Luke. Han har just kommit hem från Kina så hade mycket att catch up about. 

Ben är borta på jobb igen men kommer hem redan imorgon för de blev klara på jobbet mycket snabbare än väntat. Winning!

Har förresten också börjat köpa de första julklapparna, 3 stycken är redan gjorda till Bens systrars pojkvänner och till en av Bens syrror. Om ni där hemma vill ha något kul får ni säga till eller skicka en önskelista. Älskar att julen snart är här, jag lyssnar nu konstant på julmusik, på söndag blir de julbak osv de är svårt att få till julkänslan bland palmer och värme men man får göra de bästa av situationen.

God jul på er hörrni! Vi hörs snart.



 I måndag när jag och tjejerna tog vår vanliga catch up drinks and lunch på en rooftop bar i city.



Jag och Ben på vår lilla cyckeltur i söndags. Vårt nya intresse! Cyckla mera 


» Update

Ben kom hem i torsdagskväll då blev de sushimyskväll och tidigt till sängs.

Sushi för två haha

Har jobbat både fredag och lördag och ska jobba idag också men vi har hunnit spendera lite tid tillsammans iaf. Speciellt på våra nyinköpta cycklar, hur gött är de inte att cyckla runt.



Två bilder från gårdagen.

Idag ska vi ut på lunch o en drink med några kompisar innan jag måste till jobbet igen. Hard working girl.

Har förresten börjat köpa julklappar nu, älska julen! Om ni önskar er ngt speciellt får ni skriva de förresten :) 




» Wake board park

I tisdags åkte vi till cable wake board park. Så jävulskt kul! De är en park där man åker wake board bakom linor lixom så har de både hopp, rails, väggar att slide på och så vidare.







» Stereosonic

Jobbade fredag lördag och i söndag gick jag och massa vänner på stereosonic, skrillex, alesso, steve aoki, zhu och massa fler spelade sen gick vi ut på klubb, en helt galen söndag!

Som ni förstår så hände inte så mkt på måndagen låg mest och tyckte synd om mig själv och käkade pizza haha.

Får lägga upp lite filmer när jag laddat upp dem.