» Fredagsmys



Sluta jobbet med två timmars övertid i bagaget. Kom hem och jag och Ben bestämde oss för att käka en mys middag på stranden. Sagt och gjort! Köpte take away från run amok ett gourmet hot dog ställe. Jag tog en vegetarisk svin god med jalapeños och nachos. Nu ska vi mysa hemma. Imorgon är jag ledig från jobbet så får se vad jag gör då.




» Masterchef

Igår lagade jag middag till några kompisar som kom över på middag. Blev vietnamesiska rispapperrullar med vietnamesisk sås, lime och soya. Så gött! Nu ska jag iväg till jobbet för ännu en jobbdag. Gårdagens ledighet var så välbehövlig, var ute i solskenet nästan hela dagen, på stranden och på powerwalk i solen. Som balsam för själen.





» Bildbomb från helgen och sådär

Hej! Ben har vart hemma i fyra dagar men åkte igår. Är hemma redan på torsdag igen dock så det är skönt. Min plutt. I helgen mös jag med Ben och sen var jag på strandfestival på söndagen. Vae så grymt kul! Sen igår och idag har jag jobbat 10 timmars shift så är helt slut i hjärnan nu, tur jag är ledig imorgon och ska passa på att gå och lägga mig på stranden och försöka få en gnutta färg. Ville mest kika in och säga hej! Börjat få ordentlig Sverige längtan nu så tänkte åka hem 2015 iallafall, när får vi se. Men vi ses Iår Sverige iallafall!


Jag och Ben var på en nyöppnad vietnamesisk restaurang. Så gott!









Lite bilder från festivalen och innan vi gick dit. 



Och lite bilder från i lördags förmiddag när Jag var ute och käka lunch och tog en öl med de svenska tjejerna. Alltid kul.

» Lay me down

Hej mina fina, ännu en helg är över. Varför går tiden så sjukligt snabbt! Får panik. På söndag ska jag på en liten mini festival som heter sets on the beach och just den här har de döpt till "end of summer party" ångesten det framkallar. Ska strax ta mitt pick och pack för att bränna av ett 7 1/2 timmars pass på jobbet. Efter fet blir det taco tuesday med ett par kompisar och sen drar vi i oss en eller två Guinness innan söndags. Det är ju st patricks day. 

Betyder visserligen ingenting för mig. Jag ska mer fira för jag vill ha en grön hatt på mig och grön ansiktsfärg haha.

Imorgon kommer Ben hem också. Är så himla taggad! Han är hemma i 5 dagar! 



Bild från igår när jag supportade team sweden i innebandy. Tyvärr förlorade dem och det var semi final. 



» Klargör

Roster = schema btw. 

» Hur gullig får man bli




Hur gullig får han vara den där Ben. Min största grej att tjata om är ju att jag vill kunna veta när och hur länge han ska vara hemma så vi kan planera saker och jag inte bokar upp mig med andra saker. Så fick jag det här emailet med hans roster. Tack tack!

Haha


» Sculpture by the sea









Var efter jobbet och kollade på den årliga sculpture utställningen med Hanna. Vissa var väldigt underliga. Men alltid lika trevligt. Kul att se lite solsken och inte jobba hela tiden bara. 

Nu ska jag käka köttfärssås gjord på kängru och spagetti till det. Äter kängru men inte fläsk eller biff. Kängru är lean och bra för kroppen. Hörs hörrni! ❤️


» Gold weekend

Hej, ännu en helg har passerat. I fredags var jag ute en kort sväng på vår favorit gayclub "the court" sen jobbade jag hela lördagen. I söndags vaknade jag upp och var så taggad för jag skulle se Foo fighters(!!!!) och förband till dem var Rise against. Fattar ni hur awesome. Var där med Matilda, Christian och Johanna. Jag hostade lite preedrinks och lagade lunch till alla innan vi åkte. Så mysigt. Efter Foo fighters åkte vi på efterfest hos några kompisar.

Idag blev det ganska now key, städade här hemma och sen så gick jag och två tjejkompisar ut och lunchade.



Massiv public hela stadiumet var fullsatt





Lunchen idag i väntan på mat.

» Future music festival









Jaha i sommarsäsonger Som dessa (lögn! De är fan mars nu, vilket betyder höst.) är det mycket festivaler som pågår! I söndags var jag på future music festival där Avicii faktis headlinade och avslutade hela festivalen (heja sverige)
Annars var det massor bra! Klingande, Drake osv. Dog.

Ben är ju hemma nu också men åker på torsdag morgon till jobbet igen. Vi har höststädat här hemma, slängt massor och organiserat. Annars har de mest varit massor jobb. Puss!