» Love actually





I lördags var jag och Ben valpvakt hela dagen till lilla labbis valpen ovan. Lilla och lilla rätt stor för att vara valp men det var iallafall jätte mysigt! Idag vaknade jag upp i vanlig ordning innan klockan 7 och gick direkt till gymmet för att slakta ett pass innan jag drog en löptur på rullbandet (för varmt för att springa ute på sommaren tyvärr). Sen drog jag och Ben ner till Freo för att checka in the seafood festival, super mysigt men galet mycket folk. Tog iallafall varsin öl och en glass innan vi drog hem och söndags donade lite. Nu kollar vi på Love actually och äter pizza. Söndagar❤️. 

Imorgon ska jag upp tidigt till doktorn för att kolla mina leverfläckar och sen blir det plugg och gym för hela slanten.

Hoppas ni haft en bra helg allesammans


» Hej.

Hej! Hur är livet? Saknar hemma lite, eller längtar till att få dra på mig jeans och långärmat, kanske en jacka. Mys!

Hursomhelst pluggandet är snart över men är inte på slut tampen och jäklar vad jag har legat på latsidan, har mycket att ta igen och allt måste vara klart till 5e mars. Har därför inte så mycket till liv nu förutom plugg, jobb och gym. Den 5e mars ska jag börja min mentoring det är som en slags praktik typ där man får prova på och se hur det går till. Sen efter 4 veckor ska jag släppas ut på mina egna PT vingar. Kul!

Ben har blivit befordrad och därefter fått ändrat schema så nu gör han 16 dagar borta och 12 dagar hemma. Inte så farligt! För tillfället är han hemma och vi ska strax börja rodda med middagen här hemma. Mysfredag på ingång. Hej!


Bild från idag när jag lunchade med en tjejkompis och hennes 11 veckors puppy Freddie. Livets liv.

» V day









Blev serverad frukost på sängen idag. Av Ben såklart, snälla, underbara Ben. Sen gick vi en promenad på stranden innan vi åkte och köpte en bebispresent (en av bens kompisar har just fått barn) sen åkte vi och käkade urgod lunch på ett nyöppnat ställe vid stranden innan vi åkte på Bens hemliga date som visade vara skridskoåkning! Jätte kul! Nu är kylan längtan dämpad för iår för brrr vad kallt det var i ishallen och 42 grader när man gick ut igen haha.

Sen åkte vi och träffade Bebisen, höll alltså en 7 dagar gammal bebis. Det var helt otroligt och hon var så så liten och söt. Sen så åkte vi hem och jag lagade rödbeta och svarta bönor burgare med sötpotatis pommes och halloumi. Rätt okej dag ändå, med den viktigaste människan i livet. Hej!

» Whats Been going on

Hej! Länge sen sist, skulle göra en recap på när Joakim var här men blev så mycket som kom ivägen. Efter nyår så flyttade vi ju, bor fortfarande i samma område men vi flyttade till lägenhet.

Känns bra hittills, sen började jag jobba i stall men slutade efter 4 veckor då arbetstiderna 4am-10am 3pm-6pm varje dag inte passade mina studietider och jag var galet trött hela tiden, men det var kul sålänge det varade. 

Nu pluggar jag och ska börja min teoretiska i slutet av februari. Ska bli kul, jobbar deltid tills plugget är slut sen blir det åter till heltidsjobb.

Annars då, igår var vi på födelsedagsmiddag för min Chef och idag ska vi på födelsedagsmiddag för Bens pappa och imorgon för en kompis haha mycket födelsedagar i Februari och på söndag är det ju alla hjärtans dag, faktiskt första alla hjärtans dag som Ben kommer vara hemma på så det är peppt! Ahja, nu måste vi springa iväg. Puss





Va min tur att bjuda på date kör två ggr i månaden och en är hans och en är min. Tog med Ben till Fringe festival och gick i labyrint kollade på jonglörer och massa annat kul.


Grillkväll med Malin och hennes föräldrar som är här på besök.




AW med tjejerna en dag och Perth va fint



Gårkvällens seafood dinner 

Och dagens look innan middag med svärföräldrarna.