» Little ball of fuuuuuuurrrrrr

Godmorgon! Här är klockan nästan 8 am men såklart kan jag inte sova även fast jag var uppe rätt sent igårkväll. Är så van att gå upp vid 5 så jag vaknar automatiskt tidigt även fast jag kan ha sovmorgon. 

Idag kommer Matilda hit, en kompis som har varit uppe i norra västkusten på semester. Hon ska bo här i några dagar innan hon och några andra kompisar flyttar ihop i ett hus. Kul! Men innan det ska jag gå på promenad med lille hunden nu sen blir det lång frukost och sen ska jag till claremont med min granne och kolla lite butiker. Har ögonen på en jätte söt bikini som jag vill ha haha.

Igår var jag hemma under dagen för det var typ storm och regnade som satan tyvärr måste ju hunden gå ut iallafall så fick gå ut och bli dygnblöt några gånger men fick en promenad på stranden på morgonen då det inte regnade men blåste såååå mkt. Sen åkte jag och Ben och käkade middag och fro-yo i frementle. Så gott. Sen åkte jag hem till Luke (en kompis) och kollade film tills småtimmarna. 




Eftersom de va så blåsigt hade massa jellyfish blåst upp på stranden och massa annat också för den delen.




Hunden Enzo



Nom nom nom



» Chocolate

Men Hej!
Spenderat dagen med en morgonpromenad med hunden sen jobbet efter det fick jag åka direkt till sjukhuset. Fått två cystor på samma ställe som förra gången men som tur är är de inte infekterade som förra gången. Så fick antibiotika och ska avvakta men iochmed att de är så stora redan blir de förmodligen operation igen. Kul liv..

Sjukhuset känns typ som mitt andra hem. Anyways. Eftersom de inte är infekterade gör de heller inte ont direkt som förra gången, då var de olidligt, kunde inte göra något utan att gråta typ.  Nu känns de mest obehagligt o lite obekvämt. 

Efter det åkte vi hem, gick ut med hunden och lagade världsklass fisktacos med ost och bröd dog av godhet. Sen gick jag på promenad med min granne och hunden och nu ska vi glo på film. Ledig imorgon och min ätardag, pizza och glass och allting ska jag äta! Inte för att jag inte äter vanligt annars, undviker bara socker och allmänt skit alla dagar förutom fredagar.

Hursomhaver


Utsikten på morgonpromenaden, soluppgång över Swan river.




Köpt världens bästa skrubb!! Du luktar såååå gott och har aldrig varit så len! Såg ut som en chokladboll hehe!! 

» Happy

Nu är man hundägare! I 10 dagar bara men endå, så glad. Tar han om en tjejkompis hund medans hon och hennes familj är på semester på Bali. Fick vakna extra tidigt idag 04.45 steg jag upp för att gå ut med han sen blev det en kort löprunda innan frukost och jobb.

Nu sitter jag på tåget påväg hem, måste stanna och lämna in lite papper hos vår hyresvärd. Köpt hem lite sushi till mig och Ben, kunde inte hålla mig så har redan ätit två vårrullar också hehe.

As nice väder så ska ta enzo (som hunden heter) till the dog beach så han får springa och leka av sig lite. Bra dag!


Alltså hur fint är de inte. Detta är Max 5 min promenad från mig.


 
Kolla på solnedgången med Malin i förrgår. Vardagsmys fan.



» Men hallå

Borde Vinna ngn seats for best girlfriend just nu, två dagar i sträck har jag lagat brakfrukost till Ben idag blev det chocolate chip pannkakor. Dog av mummsighet. 

Idag aka vi ta en promenad i det UNDERBARA vädret och hoppas på att få lite färg på benen sen kanske de blir lite bio, är ledig idag istället för på måndag så idag ska jag njuta till fullo. Senare idag blir de bio också, inbetweeners 2 har kommit ut och de är så min humor! Se första om ni inte gjort de, de har också en serie. Anyways hejdå!


Gårdagens PW urartade i lek istället.


Fredagens lilla drink med vänner. Bästa bartendern gjorde expresso martinis som jag skulle dö för och ngn as god äpplegrej. Frothing på de.

» Hejhej

Mitt liv på senaste. Myskväll med Ben i fredags, somnade 8.30 pm haha. Sen i lördags åkte Ben till sin familj och skulle hjälpa sin pappa med några grejer på farmen. Så jag spendera dagen med Malin och sen åkte jag och käkade middag med en kompis som också heter Ben. 

Sen drog vi på förfest hos Luke och sen gick vi ut på gayklubb. 

Idag har jag varit med mina kompisar och chillat hemma hos mig hela dagen.

Nu är Ben snart hemma så jag ska laga middag till oss och sen är de back to work tomorrow. Hejhopp.


Var på gymmet i lördagsmorse också såklart. Körde ett djurigt grit pass och efter lite cardio.



Köpte nya skor också som jag älskar över allt. Sneakers <3 sista bilden är Ben (kompis) sko med. Viktigt...





Så såg jag ut igår. Hade Bens (pojkväns) jätte fina klocka som han köpte i Sverige.


Klubben hade en fotoautomat och vem älskar inte dem. Så vi hoppa in såklart! Detta är Ben, kompis Ben. Confusing med alla Ben haha. Två 


Sängläge imorse









» Utsidan av huset

Nu har jag äntligen fixat lite bilder av vårt hus, iallafall utsidan av det. Det är ett townhouse vilket menas med att de sitter ihop med ett annat hus som ett radhus fast två våningar. Anyways here we go.


Från köksfönstret till vår baksida


Lite av vår baksida


In till vårt köksfönster från baksidan


Baksida grinden och en lampa som väntar på att bli uppackad haha.


Vår framsida courtyard och vår ytterdörr samt vardagsrumsfönster




Från frontgrinden. Vår mini trädgård och en del av vardagsrumsfönstret


Vår bil och vårt hus från front grinden


Nr 17 bor vi på brevid brevlådorna


Det huset åt höger är alltså vårt. Våra grannar är ett gift par som kom och knacka på och hälsa häromdagen. Vet inte men de kändes jävligt vuxet haha.

Nu har vi just kommit hem från middag, blev musslor och lite annan seafood nere vid hamnen. Mys. Nu blir de film och sen imorgon sovmorgon!!! Så skönt att inte gå upp 5.30 på två dagar.


Såhär såg jag ut på middagen



Käka gelato till efterrätt men tog inte den här smaken tog jag inte haha. Fyfan va äckligt. 










» Blond hair dont care

Idag klippte och färgade jag håret efter jobbet. Nu är jag äntligen hemma och Ben lagar indiskt till middag, yum! De va mörkt bär jag kom hem så kunde inte ta bilder på huset men jobbar på det tills imorgon. Sålänge får ni se mitt nya hår haha. Kort som fan.




Mitt gamla - skön utväxt och varma blonda toner.




Bad om kalla blonda toner den här gången. Lät utväxten vara kvar så de ser lite naturligare ut och så kan de växa ut mer utan att de ser förjävligt ut. 

Nu ska jag slänga i mig middag och sen mysa lite framför tvn innan de blir läggdags vid 9 i vanlig ordning. Gym och jobb i morgon. Så jäkla skönt att det är fredag imorgon! Hejpåer








» Beedroom stores

Jaha. Huset är inte färdigt men får väl sakta men säkert visa lite. Är påväg till jobbet nu men ska ta bild på utsidan när jag kommer hem till att börja med. Sålänge får ni se sovrummet. 





Fattas fortfarande hyllor, någonting till fåtöljen och bedside tables. Men de går ingen nöd på det.

I övrigt var det Matildas sista kväll här i Perth igår så hon köpte hem sushi till mig, Ben och henne som tack för att hon fått vara hos oss. De va inte lite sushi heller..



Vi vräkte i oss allt såklart! Haha



» Ge mig en kräfta!

Just nu, kommit hem från jobbet och övertid, kommit hem från gymmet, fixat det allra sista i gamla lägenheten. Nu är jag slut som artist och vill bara sova. Men inte det, det är min kompis som är här, hennes sista kväll och natt här innan hon åker upp i norra western australia så vi ska köpa sushi och dricka vin, är jäkligt sugen på lite brie och kex också så får se vad de blir. 

Men!!!!! Mest av allt ville jag säga hur avundsjuk jag är på samtliga svenskar i detta nu. På Instagram postas bilder på KRÄFTOR i fulla muggar. Jag älskar, saknar och önskar jag hade lite kräftor jag kunde sulpra i mig. Men inte de heller inte. Ahja hörs ni...


Mitt läge nu, sängen. Sneak peak på sovrummet föresten. Långt ifrån klart men har iallafall fått upp alla kläder från golvet osv. 

» Vetintevadjagskaskriva

God morgon! 
Till alla som undrat så ska jag såklart visa huset men vill inte visa de än då de fortfarande inte är Klas med alla renoveringar och vi då inte fått upp alla våra saker. Så visar det när vi är klara.

Just nu väntar jag på tåget till jobbet i soluppgången. Efter jobbet blir det gymmet. Så taggad.

Ben är fortfarande hemma men ska nog till jobbet inom någon dag eller två och är borta då i tre veckor :/ vi har också en tjejkompis på besök tills på onsdag så det har varit jätte kul att ha henne här över helgen. I fredags blev det chill och i lördags blev det båtfest osv i det underbara vintervädret! 

Jaja nu kommer tåget, hörs!

Sen sist då: 

Åt frukost ute med två kompisar mumma 


Bakislunch med tjejerna i söndags.






Var på date med min bättre hälft



Morgoncardio


Lyxa till det på en måndag efter jobb


Nu: påväg till jobbet i soluppgången

» Update

Hej! Vi har flyttat och sovit här i två nätter nu men än är nästan allt ett kaos. Särskilt sovrummet men ska nog få hysad ordning idag efter jobbet. Jobbar från och med förra veckan måndag-fredag så de är kul men stressigt nu när vi har flyttat haha. Har vart på Ikea både onsdag och torsdag (igår) och blir nog ett besök till dör lite små krafs. Bilder får ni se när de är färdigt men jag tror allt Ben och jag kommer trivas här!

Känns konstigt att bo i ett hus men här i Australien är de vanligare än att bo i lägenhet. Många hyr hus med vänner osv för att kunna dela på hyran. Ahja back to work. Hörs snart!


Solnedgången som jag aldrig tröttnar på.



» Tjenare

Flyttar på onsdag. Lyckan. För tillfället har all ledig tid gått åt till att kolla upp möbler osv. Ben kom hem i fredags också vilket va jätte kul. Vi mös hemma i fredags kväll och igår gick vi ut på några drinkar med våra vänner. Idag lunchade vi med mina vänner och ikväll ska vi käka god mat och kolla någon film :) 

Har rensat telefonen på bilder med så får bjuda på nya bilder när jag tagit några. Puss


Jag i torsdags i nike airforce 1 ❤️


Lite graffiti jag och en kompis gick förbi häromdagen.


Mysfrukost med Ben häromdagen