» Morning

Godmorgon!
Just kommit hem från morgonens springtur och sitter och klunkar vatten på soffan. Idag mina vänner kommer Ben hem, två dagar klarade han av innan han sa upp sig på det där snåla företaget. Dock åker han igen redan på söndag med sitt gamla företag och är borta tre veckor igen. Men nästan två dagar totalt får jag ha honom hemma.

Idag när han kommer hem efter lunchtid ska vi till IKEA och köpa tv-bord. Vi har ju kanske de fulaste i världshistorien som inte passar till någonting annat här hemma men vi blev lite trötta på att leta möbler där i början så vi gav upp men nu har jag köpt världens finaste limited edition lampa så jag blev inspirerad att allt annat ska vara lika fint. Loppisar och ikea here we come!

Annars igår var det Ben Lövmarka födelsedag, så jag och Tom tog ut honom på frukost på Bennys (passande nog namnet på restaurangen. Efter det gick vi i lite butiker sen gick jag och Ben Lövmark på bio. Köpte godis, popcorn, läsk, hela köret men orka mara 1/4 :( what a waste på min fuskdag. Anyways we såg lone survivor, so good! Den är ett must att se. Den hade allt, jag skratta, fällde en tår, va rädd, arg, chockad, spänd. Allt! Se den hörni.

Nehe de är väl bäst jag tar tag i livet och städar upp lite här hemma nu. Ciao!

Breakfast at Bennys


» fina stunder

 
 

» Hej

Imorse åkte Ben till jobbet. Jag kom just hem från springturen och det är jätte tomt hemma redan. Blä. Ahja. 

Idag ska jag på ett uni party ikväll de ska bli kul. Min kompis ska DJa men den eviga frågan. Va ska man ha på sig? Haha ahja. Ha de bra!Gammal bild från brännboll har ingenting med inlägget att göra haha.



» Loving life

Hej! Hoppas de börjar gå mot vår där hemma nu, här är de fortfarande hetta men snart blir de vinter.. Och hur jag längtar! Haha. 

Igår hade jag och Ben date dag/night. Vi åkte in till frementle och tog en cider innan vi gick och såg Wolf creek 2, fyfan va jobbig den var att se. Inget jag kommer se igen, usch. Jag brukar inte ens vara lättskrämd men mådde verkligen dåligt efter denna. Haha. 

Efter bion gick vi och köpte varsin cider och tog take away från min favoritrestaurang Sala Thai, satte oss på stranden och tittade på solnedgången och käkade. Super mysigt. 

Idag är sista dagen Ben är hemma, imorgon bitti åker han till jobbet igen. Idag ska vi tvätta bilen, åka ut till maddington där vi bodde förut och hälsa på och sen ikväll göra go middag hemma och chilla. Jag kom precis hem från dagens löprunda, rekordtid! Fyfan va fylld med energi jag känner mig nu, det här kommer bli en toppendag. PussKollade lite böcker igår också. 2nd hand










» Hejsan hoppsan

I fredags blev det ut på några drinkar med ett gäng sköna människor. Jag och Ben lagade mat hemma innan det bar av. Men vi åkte hem tidigt så ingen all nighter. Igår har vi bara varit hemma, jag va ute och sprang i vanlig ordning sen lagade vi mat. Nu har vi precis käkat och jag ska ut på promenad med en av våra grannar. Sen ska jag och Ben kolla på lejonkungen och äta popcorn. Mys. Hoppas ni har de bra där hemma.
Min nya favvo drink, vodka cranberry
Jag efter lördagens löprunda. Lökig
Lördagens Asgoda mat. Barramundi fisk lite lätt stekta grönsaker och broccoli och sötpotatis mos. Yum yum!

Idag har vi kollat på OS hockey. Finland-USA. Ägda av Finland blev amerikanarna. Rätt åt dem. Sen käka vi lunch och nu ska vi städa upp här hemma innan vi drar iväg ikväll och kollar den viktigaste matchen av alla finalen mellan Sverige-Kanada. Heja heja! 
Dagens lunch, bananpannkaka ❤️


» Gravity

Jag är så glad. Ben är äntligen hemma och jag fällde till och med en glädjetårar i tisdags när han kom hem. Min fina. Hittils har vi inte gjort mycket, varit hemma, lagat mat och myst. Igår fick vi till hans kompis och gjorde egna pizzor åt dem på altanen och kollade solnedgången. Jag är så glad att Ben är hemma, ända tills på onsdag sen blir jag forever alone igen. Hejhej!idag jobbar jag dock och Ben är på konferans. Men ikväll ska vi laga indiskt och mysa. 


» Champagne showers

Godmorgon!
Klockan är halv 11 men jag var i vanlig ordning uppe med tuppen. Idag var det PT session, 1 timme rumpa och ben. Ville slå till min PT i slutet de brände som aldrig förr överallt, AJ! Men såhär i efterhand känns de dö gött! 

Charmade in mig lite extra så jag fick DJ a på gymmet. Måste verkligen ha bra musik för att kunna fokusera haha. Allihop fick sig en slänga svensk musik såsom Avicii, SHM osv.

Anyways! Idag mina vänner ska jag städa, diska och tvätta. För imorgon kommer min bästa finaste underbaraste Ben hem och jag vill att allt ska va tipp topp. Cant wait! Hoppas går tiden går fort tills dess. Hörs!
Gammal bild men den passar väl till inlägget haha.





» Idag. Söndag

Igår va nog jävligaste dagen på länge. Förutom boxningen på morgonen på stranden som va dö kul! Men annars va jag så uttråkad men för trött för att göra något. Ni vet som det kan va.

Idag har jag sovit som en lama. Vaknat 4 gånger under natten för våra grannar har haft fest och spelat hög musik, sjungit kareoke osv hela natten. Ända tills 5 imorse. Så vaknade 4.30 och kunde inte somna om. Gav mig ut på en springtur. Blev helt glad i själen, kunde springa rätt långt utan att ens tänka på de för de är så förbannat fint här. Vill aldrig flytta. Sprang längst stranden medans solen gick upp, sen en lång stretch på stranden. Skön start på dagen. Hare!






» Valentines dinner

Alla hjärtans dag då. Fyfan. Älskar ju sånna lovie dovie dagar men mannen i mitt liv var ju inte hemma. Såatte....

Drog med Luke och Ben L och käka korv, på run amok. Men de är typ en hel måltid inte bara korv. Tog någon vegetarisk glutenfri jävel och helvete vad gott de va. Spenat, jalapenos, ngn sörja, ost, chili och korv. Mumma.
Sen åkte vi och kolla på hockey, heja Sverige(!!!) och sen till Mojos en bar där en kompis djade. Sen gick jag hem och grät lite för jag är så ensam.. Haha nehrå.




» Valentines

Startade dagen med 3.2 km intervaller. Jävligt jobbigt men skönt efteråt! Sen så städade jag upp hemma och gjorde disken innan jag gjorde lunch, lyxade till det med lax idag på alla hjärtans dag! Lagt in lite fisk i matschemat så är inte vegetarian längre, äter vegetariskt förutom fisk/skaldjur ca en gång i veckan dock. Anyways..

Idag är de alla hjärtans dag och Ben är inte hemma, men han kommer hem på antingen tisdag eller onsdag, woho!! Så ikväll ska jag in till city med Luke och Ben och äta på China restaurang som har BYO alltså att man får köpa med sig sin egen dricka och deicka där. Ska bli gött att göra något. Vill ju inte sitta och skyffla i mig ben and jerrys helt själv framför bridget Jones dagbok haha. Ska fira Valentines i efterhand sen med Ben när han kommer hem, längtar!. Ahja vi hörs någon annan dag.

» Kötta

Hej hörni! Idag är de torsdag en dag kvar till helg. Idag vakna jag i ottan för hade sjukaste mardrömmen men gick upp, handlade när coles öppnade och gjorde mig en redig frukost för att....

Idag var mitt första PT pass, hur kul! Fick en skit trevlig (och snygg) tränare som heter Matt. Vi gick igenom min styrka och kondition för och se var jag ligger nu, så man senare kan se resultat på tider, puls och vikt. Köttade som fan och sen en härlig stretch på de. Ska träffa han igen på måndag för att lägga upp en schema efter mina mål och min kapacitet. Gick hem och duschade och sen powernapade lite.

Nu ska jag iväg och jobba resten av dagen och kvällen. Sen hem och äta middag, har gjort sjuk god risotto. Mumma.
Bild från igår när jag och min kompis Luke var ute och sprang på morgonen, 6km hann vi med.



» Wildfire

Det är inte bara varmt väder och roliga dagar här i Perth för några veckor brann massor hus upp i the hills här i Perth. Efter de startades en insamling av pengar, kläder mm till de som förlorat sitt hus och allting som var i det. Det hade blivit brand och branden spridde sig snabbt nu eftersom de är så tort. Bränder är rätt vanligt i övrigt här då de torra klimatet orsakar de. Såhär såg de ut. Bild tagen från någon nyhetssida.                                                



» Hi


Bild från häromdagen. För idag har jag verkligen haft tråkigt, suttit på sjukhuset och väntat med Katrin hela dagen. 

Slutade efter 5,5 h med att de skulle skicka reaultaten till henne hem. Så inget akut iallafall. Nu har jag just ätit middag och ska bara ta det lugnt resten av dagen. Gött. Hörs!                                 

» Helgen

Haft en jätte bra helg, men tyvärr inte så mycket bilder. I fredags var jag med Mickaela, Emelies, Madelene och Ben L och käkade min favoritmat, chili musslor på little creatures. Jätte mysigt var det.



Såhär såg det ut, gott!!                              

I lördags var jag och jobbade hela dagen slutade klockan 20.00 och åkte direkt till Ben Lövmark för lite preedrinks innan vi gick på efterfesten till lane way, en festival här i Perth. Lorde och the heim sisters var där och de va fett! Tyvärr har jag inga bilder från den kvällen förutom den här suddiga... 

I söndags tog jag de lugnt och idag har jag vart på stranden med Kat och nu har vi precis lagat mat. Ska städa upp här hemma sen och gå ut och träna ikväll sen bara städa och tvätta för sånt måste tyvärr också göras.                        



» More pictures of yesturdays brännboll


Halvvägs in i spelet var det dags för ett dopp.                                                    




» But we sure know how to run things

Jätte bra dag. Vaknade upp hungover efter en bra slapcup/beerpong kväll igår. Åt frukost sen åkte vi och spelade brännboll och badade hela dagen. Efter det åkte vi in och käka asiatisk mat tillsammans och avslutade med glass och en promenad. Kom just hem och ska kolla lite på film. Sen är det sovdags för ska jobba hela helgen. Puss.             



En annan bild från när vi var och campa. Jag och Ben och Malin på sand dunes
Brännboll playing! Så kul varje gång..
Solnedgången från restaurangen idag.
Ben Lövmark chillar.                               .

» Roadtrip

Men hallå! Nu är jag just hemkommen från en jätte trevlig roadtrip. Jag åkte med min kompis Ben L, Luke, Malin, Oliver och Steff. Vi åkte upp till ett ställe som heter Jurien bay och beekeepers nature reserve och stannade i två nätter. 

Vi stannade även i Lancelin och Cervantes, två fina ställen påvägen. Skönt att komma ifrån vardagen i Perth, imorgon är det tillbaka till jobb tidigt imorgon bitti och så fortsätter de resten av veckan. 

Mig och Ben och Luke på stranden i beekepers nature reserve där vi sov sista natten.

Malin på en sand dune.
På upptäcksfärdFrukost nr 1, Malin och OliverFin utsikt.



 Some caves that we found
Group picture!
Played some kubbThe Jetty in LancelinMe and Ben up on the sand dunes

Mycket av tiden var våra telefoner döda så vi inte kunde ta kort men här är några iallafall. Nu ska jag sova gott ikväll i en ren säng och äta vanlig mat. Om två veckor kommer Ben hem också, cant wait! Vi hörs.