» Torsdag

Godkväll! Idag har jag spenderat dagen med att söka jobb, hur kul! Jag är så exalterad den 15 november får jag börja jobba så tänkte det är dags att börja söka. Skrivit ihop ett nytt CV eftersom mitt tidigare såg oproffisionellt ut enligt Ben. 

Efter jobbsökandet tog jag och Ben en promenad runt i områdena, vi brukar ofta gå runt och kolla på alla hus och peka på det man vill ha och drömma lite hehe. 

Sen kom två tjejkompisar över för taco-kväll och film. Blev supermys och nu har de precis gått så jag ska lägga mig och sova. Imorgon ska vi upp tidigt för att besöka mitt andra hem - sjukhuset så de är bra om jag får lite skönhetssömn haha. Hoppas ni mår bra. Hejdå



» Carnac Island

I föregår var vi ute på carnac Island med Bens båt! Jätte mysigt synd bara att jag blev sjösjuk i vanlig ordning och att vädret blev lite molnigt halvvägs.

Men vi såg sjölejon! Så sjukt söta! Fattar inte hur mycket fina djur det finns här :)

Ön är även känd för alla dess ormar men som tur var såg vi ingen.

Här är lite bilder: 












» Lite mer bilder från min maskerad







» Birthday weekend

Nu är min birthday weekend slut, vill inte vänta ett år tills nästa!

I fredags så vaknade jag med frukost i sängen och paketöppning Både från Sverige och Ben och bens föräldrar! Så nice. Sen gick jag och Ben på zoo hela dagen, var urmysigt. Efter det fick vi ut och käka på min favoritrestaurang och sen blev det lite drinks med ett par vänner. Mys!

Vakna i lördags och gjorde huset iordning, gick och handlade och fixade. Sen var det min födelsedagsfest! Film tema på festen och blev jätte kul för nästan alla som var bjudna kom, sen gick vi ut på gayklubb och sen åkte jag hem och sov. 

Idag såg huset ut som helvetet så jag gick upp tidigt och städade och lagade lunch. Nu är jag trött dock så Ben får stå för middags lagningen här hemma hehe. Tack alla inblandade för helgen och tack för presenterna och födelsedagshälsningar. Puss




Frukost och lunch i fredags med min fina Ben.










Bilder från Zoot :)



Lite drinks i fredagskväll




Jag och Ben igår


Älvorna


Tjejkompisar

Får samla ihop lite mer bilder från igår för jag tog absolut inga haha. Hej





» Tisdag

Hej! Idag har vi letat outfits hela långa dagen. Hittade tillslut en, ska vara en flappy girl ur filmen great gatsby! Så kul. Kommer va kul och se vad alla andra ska vara också. Sen åkte jag och Matilda på en liten jobbintervju (promota en klubb), fick det och det firade vi med att gå på mexican bingo night på en bar i frementle för att fira jobbet samt en kompis födelsedag, helt okej kul. Sen åkte jag hem och nu kom jag precis hem och ska sova. Så sjukt trött bara för jag vaknade vid 9 imorse när jag vanligtvis vaknar vid 7. Sjukt men blir tröttare om jag tar sovmorgon av någon anledning. 


Mexikan bingo night host och hans medhjälpare.


Jag fick hatten! Av någon anledning. Glad för presenten men vet inte om jag kommer ha användning för den haha.





» Nomnom

Fick jobba över så kom precis hem. Lagade quinoa, halomi och granatäpplesallad med valnötter. Fyfan vilken hit! Kan man äta massor med gott samvete hehe.





» Måndag

Hej! Måndag igen och har redan suttit och kollat på jobb (tidigt än men kan inte hålla mig) vart på gymmet, sprungit och städat. Snart ska jag iväg till mitt nuvarande jobb.

Igår var det fruktansvärt väder så vi bestämde oss för att åka till inaloo shopping center och kolla om vi hitta ngn kostym till min födelsedags fest som är i helgen. Hittade ingen men
Imorgon blir de en ny runda då ska jag hitta en!

Efter det åkte jag hem och åt middag med Ben sen blev det sällskapsspel på "the nextdoor" en bar i frementle. Känns som man är hemma i någons vardagsrum och ypperligt bra service :)




Bathroom selfies 



Spela fyra i rad och förlora varje gång typ.. Haha


Köpte iallafall lite ballonger haha. Ben ska klä ut sig till crocodile dundee så tänkte jag skulle köpa han en hatt. Tydligen dög inte den här haha.



» Thinking out loud

Har i vanlig ordning haft riktigt fina dagar här hemma i Perth. Förutom att vår mäklare ringde och berättade att vi inte kommer kunna förnya vårt kontrakt som går ut i februari för att ägaren till huset vill flytta tillbaka hem, förbannat! För vi tycker verkligen om vårt lilla hus, jätte mysigt och bästa läget på jorden!
Men men. Också en annan god nyhet, för av glädje! Den 15 november får jag börja jobba!!! Förstår ni hur mycket det betyder för mig. Jobba påriktigt lixom! Så glad! Yippie! Så man får ta en flytt men än är det ett tag kvar.

Hursomhelst, vad har hänt sen sist då. Igår var jag med Ben hela dagen och sen lite grillkväll med ett par kompisar. Idag storstädade jag och Ben hemma sen gymmet innan jag drog iväg till jobbet. Åskat från helvetet idag och regna såklart både till och från jobbet men var uppehåll däremellan. Livet.. 

Nu sitter jag på tåget hem och Ben har lagat mat mysungen. 

Imorgon ska jag och en tjejkompis gå på search för outfits till min födelsedagsfest/halloweenfest med filmtema nästa helg. Jag funderar på att vara black swan men vi får se vad de blir av. Ben ska va crocodile dundee såklart. Haha. Kommer bli så kul.

Ha det bra hörni!






» Sunkissed

Idag blev det stranden med en tjejkompis innan killarna kom och crasha vårt häng. Var på stranden hela dagen och chillade, spelade fotboll och käka glass. Sen åkte vi hem och lagade broccolifritters med coleslaw. Så gott. Nu ska vi glo på film och sova. Älskar när Ben är hemma :)




» Livet

Godkväll Har haft två helt sjukt underbara dagar. Igår så åkte vi ut till deep waters point for sol, bad, öl, jetski, wakeboard och kneeboards och plastringar osv! Så skoj och skämtar inte när jag säger att jag har träningsvärk från helvetet idag. Efter det gick vi ut och käka middag på en trevlig bar/resturang precis vid vattnet. 

Idag blev det hela 36 grader varmt! Fixade lite ärenden, gick till stranden med Ben sen åkte vi och storhandlade. Gick på en powerwalk vid solnedgången med en kompis sen lagade jag och Ben middag tillsammans. Så mys. 

Är så lycklig över att jag bor här. Woho.

Jacob hjälper mig sätta på wakeboarden haha.





Två bilder från left bank där vi åt..


Stranden idag :)















» Hej igen

Hej, länge sen nu. Fullt upp med annat här hemma. Ben är ju hemma dessutom så försöker umgås så mycket så möjligt med honom :) 

Snart är det min födelsedag också, stora planer! Längtar så mycket!


Typ så gott, Tuna steak och hemmagjorda pommes.


Käka började på rooftop bar, haha fin bild.

Var på Ikea igår och åt lunch och fikade blandannat med den här finisen.


I bilen tbx.




» Everything

Lite från senaste, två jätte bra surf sessions en i Cottesloe och en i secret harbour. Så kul! 

dagen efter det släppte vi av en kompis vid flygplatsen. Hatar att folk måste åka härifrån. Vägrar svenska vänner från och med nu för alla ska åka iallafall.. 

Sen kom Ben hem äntligen! Vi hade myskväll på fredagen och på lördagen var vi över hos vår gamla housemates som ska flytta till Tyskland på hejdå fest blev riktigt trevligt och vi sov över där

Nu har vi just kommit hem från de och ska kolla film och käka tacos ikväll. Älska livet. Puss