» Söndag

Söndagkväll och jag och Ben har tvättat och börjat packa till Sverige. Fyra(!!!) arbetsdagar kvar. På fredag är min första semesterdag och på lördag åker vi äntligen. 

I övrigt är ju pappa här och har hittat på lite allt möjligt. Bland annat var vi på vinterfestivalen som öppnade in fredags och annars har vi vart i city, freo och south Perth också. 




» Lördag




» Onsdag






Hej! Nu är jag äntligen på bättringsvägen. Igår var min lediga dag från jobbet så tog en liten sovmorgon till 9 sen åkte jag till stranden med en kompis och kolla när han surfa. Skulle egentligen surfat också men ville inte bli kall i vattnet och riskera att bli sjuk igen. 

Sen åkte vi runt och gjorde lite ärenden innan lunch vid stranden. Efter det mötte jag upp med Hanna och fikade lite. Mysig day off! 

Nu ska jag dra till jobbet för ett 8 timmars pass. Enbart 16 dagar tills vi lyfter till Sverige så 15 dagar tills jag får semester. Längtar så in i livet. Hej!



» Söndag

Inne på tredje eller fjärde sjukdagen och det är alldeles förjävligt. Alla på jobbet är sjuka och därav går det heller inte sjukanmäla sig då vi inte har personal nog.

Knaprar Ipren och hoppas på det bästa, ska strax iväg till jobbet för lite söndagsjöbb min nästa lediga dag är på onsdag så det är bara hålla ut tills dess. 

Alla sjuktips är välkomna, gör egna juicer, trucker I mig ingefära, dricker te med honung, trycker i mig C-vitaminer och probiotika. Sover typ hela tiden. Men inget hjälper! 

Ahja nog om klagomål. Idag är det 8 dagar kvar tills Pappa Lars anländer i Perth och 19 dagar tills jag och Ben åker till Sverige. Peppen har nog aldrig varit större! Längtar extra mycket nu när man är sjuk och jävlig och livet i allmänhet är rätt trist. Vi ses snart hörrni!

En gammal bild från när Joakim var på besök. 

» Onsdag

Hej små älsklingar, idag är det sol ute och jag har tagit ledigt för iofs en träig anledning (tandläkaren) men känner mig rätt glad endå! 

Vaknade tidigt och gick upp och lagade frukost till Ben och mig. Sen körde vi ett upper body workout på gymmet och ny kom vi precis hem.

Försöker tvinga med mig Ben på en promenad på stranden i det fina vädret men det går sådär för att var ärlig. Ahja får se. Måste snart göra mig redo för tandis iallafall.

Tänkte bjuda på bilder från cocktail partyt vi hade med jobbet förra veckan. Puss!