» THAILAND PART 2

DAG 4
 
Vakna upp bright and early och tog taxi till en av båt pirarna. Nu skulle vi åka till Koh phangan som är en annan ö i thailand bara ca 30 minuter eller så bort från Koh Samai. Vi åkte över dit för att gå på halfmoon partyt den 20 september men anlände en två nätter innan.
 
 
Båtresan över och vädret var fortfarande rätt kasst men alltid lika varmt dock. När vi kom fram så satte vi oss i taxin och åkte till Haad Rin där vi skulle spendera två nätter i jätte fina bungalows.
 
 
the little pathway till vår bungalow.
 
 
haad rin beach det är här de kända fullmoon partys hålls.
 
 
Dag 6
Half moon party day! Åkte till Baan thai och checkade in på det äckligaste rummet där. Vi skule bo i Baan thai för det ligger bara 5 min bort från full moon men det var knappt värt det. Sarana beach bungalows. BO INTE DÄR. Hursomhelst så spenderade vi dagen vid poolen vädret hade äntligen klarnat upp rejält ´, sen käka vi middag, hängde på stranden ch kollde solnedgången och sen gjorde vi oss iordning och förkrökade tillsammans med de andra som bodde där.
 
 
 
DAG 7
 
 
Dag 7 och vi ville ta oss ut från vårt hotell såfort som möjligt så drog direkt när vi vaknat till vårt nya håtell i thongsala fortfarande på koh phangan. VIDRIGT det med så vi powernapade bara en snabbis och hängde lite på stranden innan vi bestämde oss för att åka upp och hänga med ett par kompisar som vi träffat på resan som bodde i haad salad. Det blev poolbad, jägerbombs, beerpong och massa annat kul!
 
Dag 8
Efter de två dåliga hotell valen och två bakfyllor från helvetet så var vi mer än redo att åka hem till Koh Samui igen. ÄLSKAR det stället. En försenad båt och en jävla massa svärande och klagande så var vi äntligen framme svettiga och trötta som få. Här där vi började på Ark Bar skulle vi spendera våra sista tre nätter. Värt!
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo