» Stars

Hej! Tänkte kika in en sväng och säga att jag fortfarande är hur exalterad som helst över visumet som äntligen blev mitt. Tänk att det ska ta sån tid.

Nu är det inte långt kvar till jul heller, nästan alla julklappar är klara och julgranen är uppe, tomten i trädgården och vår god jul skylt på grinden. Nu fattas ju bara lite snö men det får vänta tills vi firar jul i Sverige antar jag.. Haha.

På senaste har jag inte gjort många knop mest bra jobbat på. Jobbar fulltid plus pluggar nu tills Joakim kommer sen har jag ju sagt upp mig på jobbet alltså caféet där jag jobbar för att jag känner inte längre att det var något för mig. Ska plugga och skaffa mig ett deltidsjobb eller så medans jag pluggar. 

Var ju på Bens jobbs julfest häromveckan och det var hur fint som helst. Hölls på en yatch club bara ett kvarter bort härifrån så det var ju lägligt för oss. Sen var jag också på festival med tjejerna också för ett par veckor sen men det är nog det som hänt.

Ben är borta på jobb nu och har vart i en vecka han kommer hem igen den 19 och då har han semester till 11 januari. Ska bli så härligt att spendera massor tid med honom och ha semester tillsammans och som om inte det skulle räcka kommer ju Joakim hit också! 14 dagar kvar! Hur sjukt! 
Påväg i taxin till festivalen 






Från Bens jobbs julfest

Fick lite juleyck och gick och köpte de här haha fruktansvärd tomte men gillar han lite ändå.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo