» Thinking out loud

Har i vanlig ordning haft riktigt fina dagar här hemma i Perth. Förutom att vår mäklare ringde och berättade att vi inte kommer kunna förnya vårt kontrakt som går ut i februari för att ägaren till huset vill flytta tillbaka hem, förbannat! För vi tycker verkligen om vårt lilla hus, jätte mysigt och bästa läget på jorden!
Men men. Också en annan god nyhet, för av glädje! Den 15 november får jag börja jobba!!! Förstår ni hur mycket det betyder för mig. Jobba påriktigt lixom! Så glad! Yippie! Så man får ta en flytt men än är det ett tag kvar.

Hursomhelst, vad har hänt sen sist då. Igår var jag med Ben hela dagen och sen lite grillkväll med ett par kompisar. Idag storstädade jag och Ben hemma sen gymmet innan jag drog iväg till jobbet. Åskat från helvetet idag och regna såklart både till och från jobbet men var uppehåll däremellan. Livet.. 

Nu sitter jag på tåget hem och Ben har lagat mat mysungen. 

Imorgon ska jag och en tjejkompis gå på search för outfits till min födelsedagsfest/halloweenfest med filmtema nästa helg. Jag funderar på att vara black swan men vi får se vad de blir av. Ben ska va crocodile dundee såklart. Haha. Kommer bli så kul.

Ha det bra hörni!








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo