» Until next time

Hej! Äntligen kan jag börja ett vanligt liv, jobbletandet är i full gång, har tackat nej till två för det var inget jag ville ha i slutändan, oseriösa lalare företag. 

Imorgon har jag arbetsintervju och på onsdag också så håller tummarna för något av dem, för en så länge känns det som något jag skulle kunna tänka mig.

I övrigt är det fullt upp med de jobben jag redan har jobbade igårkväll mitt första riktiga arbetspass (inte training längre) var skoj och träffa rätt många av mina arbetskollegor och de var med schysta. Jobbar 11 timmar fredag och 12 timmar på söndag också. Slitigt. 

Idag har jag varit på gymmet med Bryre, körde bodypump pass på morgonen sen låg jag och ett par andra tjejkompisar och glassa vid poolen och sen gick jag och Bryre till gymmet igen och körde grit cardio, vidrigt! Kände typ hur jag blev 10 kg lättare av allt svett jag svettades ut. Men kul! 

Sen gick jag hem och duscha och lagade mat med Ben och nu kollar vi på film. Ska strax sova för vi sks upp tidigt på gymmet innan min intervju. Wish me luck! Tror inte jag får ngt av dem iofs för jag är lite för okvalificerad för de jobben men värt att gå på intervjun ändå.


Bild från klubbjobbet i lördags



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo