» Cairns del 2

Dag 4: dag fyra spenderade vi i daintree rainforest. Gick på off track liten stig i regnskogen i över en timme, besökte en strand, käka exotisk glass, sen åkte vi in till mossman och handla och sen tillbaka till daintree där vi skulle spendera natten mitt i regnskogen. Förövrigt världens äldsta regnskog. Vi grillade på kvällen och matade lite djur som kom och var nyfikna varav en så
Om såg ut som en jätte råtta. Blä!



Här spendera vi tredje natten förövrigt.








Lite av vår tur i regnskogen





Chilla på stranden en stund





Middagssällskapet



Vakna upp till den hör utsikten

Dag 5: åkte i regnskogen lite, sen så åkte vi till mosman gorge och badade och kollade runt där. Sen drog vi till port Douglas och käka på stranden igen och sen till stället där vi skulle stanna på sista natten vis stranden, kommer dock inte ihåg vad det hette.









Dag 6: vaknade upp gick en strandpromenad och käkade frukost ute, mumms! Sen gick jag och duscha och sen var jag tyvärr tvungen att åka till flygplatsen. 


Sådär det va semestern i Cairns, daintree, port Douglas osv. Skit trevligt och så annorlunda till Perth! Så jävla varmt!  Som sagt får ni se bilder från dykandet och snorklingen när jag fått dem. Puss!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo