» Maxa livet

Idag började jag med att säga hejdå till Ben på morgonen. Hatar mornarna när han åker. Fyfan vad jag kommer sakna honom, min bättre hälft.

Sen åkte jag in på lång-söndags-brunch, efter det åkte jag och mötte upp grabbarna i freo en kaffe och en glass senare åkte vi hem till mig och chilla. Sen gjorde jag matlådor för resten av veckan. Nu är det hårdträning grande i 3+3 veckor samt diet så jag kan maxa mitt löpande för om bara 6 veckor är mitt första lopp och har en tid som jag vill kunna springa under.

För att kunna maxa det första loppet jag är anmäld till måste jag också börja satsa mer på styrka, har därför nu investerat i ett gymkort. Lite närmare än mitt förra gym och lite större, plus att de har massa roliga gruppass som jag måste testa. 

Roligt att förra året så sprang jag och Matilda blodomloppet. Kommer ihåg hur jobbigt de va att ta sig runt utan stt stanna, typ dog av andnöd och trodde jag skulle få en psykos typ (nästan så). Men vi tog oss runt, va så jävla stolt. Va lite målsättning kan göra med en på bara ett par månader.

Föresten så älskar jag ordet maxa. Maxa livet vafan. Maxa allt! 





Matilda Thore
13 Juni, 2014 - 17:20

haha har inte sprungit en meter sen dess, kanske dags för mig med?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo