» Lite allmänt sådär

Hej, nu är julledigheten över och jag är tillbaka på jobbet. Gick upp 5 am imorse, de va inte så kul kan jag säga. Men inte så farligt när man väl kommer till jobbet och spenderar mestadels av dagen lekandes här..

 
Annars än de hade jag ett super trevligt nyår med min kärlek och mina vänner. Först spelade vi beerpong (som jag och Ben ägde på!!) sen flipcup och hade allmänt trevligt innan vi drog till husfest. Andra nyåret i rad nu i Australien, känns bra. Är så jävla taggad på 2014 ville mest säga de. Känns som året för att förnya och förverkliga mig och drömmar.Dagen efter nyår tog vi en återställare..

Dagen innan nyår va vi ute på powerwalk på stranden och hitta den här lille döda fisken. Men den sluka Kat i ett nafs, gratis lunch fan.


Anyhow, forsätter med att äta vegetariskt och idag käka vi as goda, stekta butter beans med spring onion, vitlök, chili, spenat, feta ost och en släng dill. Hur gott! Rekommenderas

Igår testa jag att göra ratatoulle, de tog två timmar och va gott absolut! Men så inte värt de, då är de godare med rostade grönsaker i ugn nästan.







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo