» Hellu folket

Hejsan hoppsan,

Mycket som har hänt sen sist. I onsdags blev det båtfest och bingo sen efterfesten grabbarna. 

I fredags åkte jag Jacob och Adam runt hela Perth för att samla ihop sovsäckar, tält ect till alla 7 som skulle med och campa på lördagen. Vi sov alla över hos Jacob så vi skulle komma iväg tidigt.

Hade skitkul i bilen upp till dit vi skulle tills... Bilfan bryter ner och blir överhettad. Som tur var i ett bebyggt område nära en mack.

Vi gick till macken men de sa att de va out of their hands och vi var tvinga att vänta tills på måndag då mekanikern öppna. Aha tänkte vi. Fick oss en campingplats och hade jätte trevligt trots omständigheterna, älskar de här gänget alltså alla är så jävla bra. 

Drack öl och spela lite lekar och firade in Adams 25 års dag innan vi somnade. Dagen efter fick Evelina, Johan, Matilda och Kat lift tillbaka till Perth då alla skulle jobba måndag morgon. Kvar blev då jag, Adam och Jacob.

Vi snorklade lite, bada, hade allmänt mysigt och när måndag morgon kom så sa de att de var fel på någonting som de behövde beställa en del till men kunde fixa de tills imorgon (tisdagen då). Gött tänkte vi och käka lite pizza och drack ett par öl och satt och snacka skit på vad vi trodde var vår sista kväll.
På morgonen går vi till mekanikern och då har inte delen kommit såklart så vi blir lovade onsdagen. Ännu en trevlig kväll i campet och när onsdagen kom sa de att vi kunde va klara om en timme för så var de klara med bilen.

Packar ihop campet snabbt som fan men när killarna går o ska hämta bilen säger de sorry den är fucked. Då va de bara ringa en vän som hämta oss hela vägen från Perth, 3 timmar bort. Liam vår hjälte. Killarna kunde kanske få 1000 dollar för bilen men va tvugna att lämna den där för den var undrivable. 

Nu är jag iallafall äntligen hemma! Ska strax iväg till flygplatsen och hämta Fredrik och hans tjej som kommer och hälsa på från Sverige. Ska bli skit kul! Woopa. Lite bilder från allt. Ska försöka se om jag kan få låna lite av andra då min mobil var död mestadels.

Stranden i onsdags



Båten i onsdags. Luke kör hårt.



Fullpackad bil i lördags morse haha
















Så mycket kärlek till dem här folket

Oxh här är lite bilder från i fredags när vi tog oss ett kvällsdopp







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo