» Miljö Bali-kuta

Är alltså på Kuta. Tänkte visa lite hur det ser ut runtom i staden. Trafiken är helt sjuk, alltså precis som man sett på tv och filmer inspelade i Thailand ect. Mopeder överallt, blandat med bilar, häst och vagn, bussar och folk som går lite hipp som happ för det finns knappt några trotoarer man kan gå på, de flesta är stora hål i och under reperation (vilket de säkert har varit i flera år)

Luften i staden är väldigt skitig, rökelser i varje affär och på gatorna blandat med kedjerökande indonesier som röker i sina små "butiker" osv. 

Det finns vanlig shopping i en del av stan där priserna är fasta och butiker med kända märken osv. Sen finns det överallt, och då menar jag överallt varenda meter på gatorna små stånd a la skänninge marken där de säljer allt från skor och väskor till t-shirts och bikinis. Där man måste pruta priserna galet, de försöker lura så mkt turister som möjligt till ett högre pris. Obviously.

På stranden, Kuta beach är det kvinnor som går runt och säljer saronger, och drinkar, öl och läsk erbjuds på plats. Alltså kan du bara sitta på stranden och få allt serverat till dig. Även barn som arbetar med detta, sälja armband ect på gatan. Såg även barn arbeta på ett byggarbete idag vilket är lite tragiskt.

Here we go some pics,

Rökelser och offringar. En ritual som görs två gånger om dagen.

Gamla offringar vid stranden som blivit tagna av vattnet.






En av stånden som sålde skor o väskor








pa
08 November, 2013 - 12:46

Underbar beskrivning Elin. Toppbetyg, väldigt målande

Tove
08 November, 2013 - 12:46

Hej sis!

Ser ut som du har det underbart din lyxlirare! :) Njut medans du kan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo