» Last 24 hours!

G'day vänner!
Har inte bloggat för har varit super upptagen sen igår morse. Min kompis från Perth kom hit (han är från Indonesien) så först gick vi och käkade frukost och satt på stranden lite. Sen åkte vi med hans andra kompis Daymian till "la plancha" en jätte trevlig Bar/restaurang vid stranden och kollade på solnedgången. De va helt magiskt!

Efter det åkte alla hem var för sig för att duscha och så. Sen möttes vi upp hemma hos Distra där även hans två tjejkompisar var, tog en drink och åkte till "rumours" en restaurang där vi käkade sjukt god mat. Efter det åkte vi till en gayklubb (både Daymian och Distra är alltså gay). Det var nog den sjukaste upplevelse jag haft här i Bali. 

Ladyboys kom och mimade till playback låtar och gjorde framträdanden. Manliga "dansare" i enbart små speedos var uppe och dansade på baren osv. Kom hem vid fyra snåret på morgonen och tackar för en rolig kväll.

Idag har jag.. Sovit haha. Och nu ska jag ner till stranden och hyra bräda och surfa lite solo tänkte jag. Nu när solen börjar gå ner så jag inte bränner mig haha. Här har ni lite bilder från de senaste 24 timmarna.



På "la plancha" förstår ni hur magiskt de va sen när hela himlen blev rosa och alla smån parasoll började lysa. Så fint.
Travel in style. 


Underhållningen på gayklubben
Vi posar på klubben

Föresten är det lagligt att röka inomhus här så hela klubben va rökig och man blev bränd från cigg lite från höger och vänster. En cider kostar mellan 3-5 dollar och en riktigt fancy pancy drink kostar 6-7 dollar på den klubben. Billigt!





Anonym
13 November, 2013 - 08:53

Ily? !!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo